reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@kredkaczarna zaraz @ się skończy i będą staranka :) ja myślałam że w piątek będzie a tu jeszcze jakieś 5-6 dni czekania patrząc na wyznaczona owu.. Ale powiem wam w życiu nie miałam tak pięknego równego wykresu po owu jak teraz tak ładnie rośnie Góreczka bez żadnych skoków.

reklama
Jej dziewczynki ;)
A ja mam pytanie zupełnie z innej beczki,co wybrać dla pierwszoklasisty plecak czy tornister? Co będzie wygodniejsze i lepsze dla małych plecków? Każda wasza rada i opinia będzie cenna:)

Jonas takie głupotki ale mi się sprawdziło... aczkolwiek nie wiedziałam ze zajdę taks zybko w ciąże wiec olałam wszelkie księżyce. Teraz może bym się za to wzięła ale już po zawodach.
Ja też nie zwracałam uwagi na tego Jonasa, a teraz chyba bym inaczej podeszła, ale u nas Luisa już po ptakach ;)

Jej dziewczynki ;)
A ja mam pytanie zupełnie z innej beczki,co wybrać dla pierwszoklasisty plecak czy tornister? Co będzie wygodniejsze i lepsze dla małych plecków? Każda wasza rada i opinia będzie cenna:)

Wg mnie tornister jest dużo lepszy. Tylko musisz dopasować do dziecka rozstaw ramion, żeby nie spadały.
Plecaki nie sa usztywniane i często powodują skoliozę. A maluszki sporo dźwigają niestety.
I broń Boże! Tych z kółeczkami ciągniętymi i walizeczkami to zupełnie niewypał jest.

Ja mam akurat dla syna plecak bo i tak go wożę i zawożę autem a dzieci maja lekcje ciagle w jednej sali i wszystkie rzeczy w szafkach wiec on nic nie nosi. Ma fajne dopasowane ramionka i wyprofilowane plecki ale to ciagle plecak nie tornister :)

reklama
Do góry