reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kredkaczarna mi się pokrywa Jonasa w 100% i tą ciążę którą straciłam też była dziewczynka:( wśród moich znajomych które są pewne daty poczęcia też jest sprawdzalnosc 100%, więc chyba coś w tym jest;)
Ja jeżeli owulacja wypada mi w męskim znaku to nie próbuję nawet....:p

reklama
Kredkaczarna mi się pokrywa Jonasa w 100% i tą ciążę którą straciłam też była dziewczynka:( wśród moich znajomych które są pewne daty poczęcia też jest sprawdzalnosc 100%, więc chyba coś w tym jest;)
Ja jeżeli owulacja wypada mi w męskim znaku to nie próbuję nawet....:p
Mnie zastanawia tylko jedno, znak zodiaku zmienia się w ciagu kilkunastu godzin, a jeśli nie ma monitoringu to nie jesteśmy w stanie w 100% określić godziny owulacji.

Mnie zastanawia tylko jedno, znak zodiaku zmienia się w ciagu kilkunastu godzin, a jeśli nie ma monitoringu to nie jesteśmy w stanie w 100% określić godziny owulacji.

Dlatego zalecane jest współżycie 24h przed datą z Jonasa. Zmiana znaku jest co ok 2,5 dnia, u mnie owu pojawia się w ciągu 24h od piku LH, więc można w to trafić ;)
Tak jak wspominałam już wcześniej, to trzeba to traktować z przymrużeniem oka ale mi nie spieszy się aż tak bardzo z ciążą bo mój bobek dopiero kończy roczek w tym miesiącu, więc parcia wielkiego nie mam ;)

IMG_2302.JPG

Dziewczyny, czyli, że jak wychodzi mi dziewczynka 13.09, to najlepiej kochać się z M. 12-24h przed tą datą? Dobrze rozumiem?

Załączniki

• IMG_2302.JPG
    IMG_2302.JPG
    277,2 KB · Wyświetleń: 1 208
reklama
Ja bym celowala w BD method czyli 2-3 dni przed owu z abstynencja.

I tak chyba zrobimy. W tym miesiącu odpuszczamy starania na wszelkie wypadek (choć i tak nie zgramy się idealnie bo niestety praca nam to utrudnia) ale we wrześniu cykl musi wypalić! [emoji1307] ale będę Wam tu truła. Lepiej dmuchać na zimne z tymi księżycami. Szkoda, że ten sierpień chłopczykowy u mnie [emoji24]

Do góry