reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U nas synek się zgadza w obu kalendarzach.. Na dziewczynke wg chińskiego to sierpień i październik a wg Jonasa lipiec i wrzesień :) bądź tu mądry... :D
Flo i ovufriend wyznaczyło mi owu na 8dni temu a nie 14.. ciekawe...szkoda bo to znaczy że dłużej będę czekac na @

Załączniki

• IMG_20180808_063834.png
    IMG_20180808_063834.png
    15,7 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
reklama
Ja też nie wiem co robić z tym cyklem. Walczyć czy odpuścić dla czystości sumienia... [emoji848][emoji848][emoji848] wg Chińczyków córka prawie w każdym miesiącu w tym roku oprócz stycznia i grudnia u mnie... ech No nie wiem, nie wiem.

Będzie wkrótce [emoji8]
Każda z nas sie doczeka a niektóre nawet córeczek [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Czemu akurat nie Ty? [emoji6]
Uszy do góry, idziemy po tutu! [emoji1320]
@Marzycielka dawaj z nami po tutu

Dziewczyny a @kinga_z1 sie odzywała? Jakoś dawno jej nie widziałam na forum ale może przegapiłam?
Hej @leeleeth :)
nie odzywam się faktycznie, nie ogarniam, dużo piszecie a ja dużo pracuję, czasu braknie. Mam nadzieję za miesiąc pochwalić się testem z dwiema kreseczkami i wtedy wracam do Was:) także trzymajcie kciuki za niebieskie dwie kreseczki:) Której z Was od maja udało się zajść w ciążę? Chwalcie się!:)

Kciuki za Wasze marzenia!

Ale miałam piękny sen. Urodziła mi się córka, robiłam jej zdjęcia, chwaliłam się nią. Wszystko widziałam. Nawet kolki miala! Aż przyszła położna i powiedziała żebym się nie chwaliła bo to jednak nie moje, ja jeszcze nie urodziłam ja spodziewam się syna ...

Ej obudziłam się z dusza na ramieniu:(

Ale miałam piękny sen. Urodziła mi się córka, robiłam jej zdjęcia, chwaliłam się nią. Wszystko widziałam. Nawet kolki miala! Aż przyszła położna i powiedziała żebym się nie chwaliła bo to jednak nie moje, ja jeszcze nie urodziłam ja spodziewam się syna ...

Ej obudziłam się z dusza na ramieniu:(
Mi już kilka razy się śniło, ze urodzę synka. Jakos narazie powoli to trawie, do tego moj synek ostatnio jest taki nieznosny, już mi sił brak. Boję się, ze jak drugi bedzie tak absorbujacy to skonczy się to jakaś depresją poporodowa :( Czasami sobie mówię, a po co mi to było ehhh

Przyszla wredna @ :(
Ja martoosia tez nie wiem co robic bo mi tez w sierpniu chlo0ca pokazuje aczkolwiek mi sie totalnie rozjezdza cykl owu z jonasa. Bo wg jonasa wczzoraj byl ten dzien a dzis dostalam @

reklama
Jonas takie głupotki ale mi się sprawdziło... aczkolwiek nie wiedziałam ze zajdę taks zybko w ciąże wiec olałam wszelkie księżyce. Teraz może bym się za to wzięła ale już po zawodach.

Do góry