reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
@belle81
Ja miałam 4ry cykle idealne , wyliczone, tzw 'pewniaki' w tym 2x idealnie w dzień owu, dzień po i to po 2x. Byłam wręcz PEWNA że musi się udać no bo jak inaczej ?! Później trafiłam na to forum pytałam dziewczyn o testy owu i męczyłam je każdego dnia zdjęciem bo stwierdziłam że ja to muszę złe robić ale wyszlo że dobrze tylko coś nie tak z moim ciałem ... Ehhh ... A w końcu siadło w przekonaniu że będzie upragniony chłopiec wyczekiwany, planowany (chodź wiem że dla niektórych z Was niewiele zrobiłam ale ja dla siebie wiem że zrobiłam duuuuzo więcej jak przy dziewczynach ), chłopiec który miał być spełnieniem naszych marzeń i poniekąd nadzieji rodziny a tu masz baba - koeljna mała babka
Kiedy mi powiedzieli, że jak za bardzo chcemy zająć w ciążę to skutek jest dokładnie odwrotny ... Może w tym problem :+
Ja miałam 4ry cykle idealne , wyliczone, tzw 'pewniaki' w tym 2x idealnie w dzień owu, dzień po i to po 2x. Byłam wręcz PEWNA że musi się udać no bo jak inaczej ?! Później trafiłam na to forum pytałam dziewczyn o testy owu i męczyłam je każdego dnia zdjęciem bo stwierdziłam że ja to muszę złe robić ale wyszlo że dobrze tylko coś nie tak z moim ciałem ... Ehhh ... A w końcu siadło w przekonaniu że będzie upragniony chłopiec wyczekiwany, planowany (chodź wiem że dla niektórych z Was niewiele zrobiłam ale ja dla siebie wiem że zrobiłam duuuuzo więcej jak przy dziewczynach ), chłopiec który miał być spełnieniem naszych marzeń i poniekąd nadzieji rodziny a tu masz baba - koeljna mała babka
Kiedy mi powiedzieli, że jak za bardzo chcemy zająć w ciążę to skutek jest dokładnie odwrotny ... Może w tym problem :+
@leeleeth -może to jest rozwiązanie..."Poprostu robić swoje". U mnie 4cs. Wielkie nadzieje pokladałam w tym trzecim A czas ucieka. Mój plan zakładał urodzić przed 38 więc zostały mi 4 cykle. A co jak się nie uda...
Mam trudny dzień. Mnóstwo problemów zwaliło mi się na główę,w domu remont a upał nie pomaga.
Będę krzyczeć! AAAAAAAA!!!
Ja miałam plan do sierpnia zajść a tu lipa [emoji17] wiec naprawdę wiem co czujesz, stres bo remont, upały i poczucie tego bez sensu [emoji17]
Uda sie napewno [emoji1307]
belle81
Tak jest! Nie ma co płakać, tylko brać się z życiem za bary i cycki do przdu.
Ma się udac,bo taki jest plan. A jak się czegoś bardzo chcę to damy radę.
KOCHANE JESTEŚCIE. Super ze Was mam niezastąpione w każdej sytuacji.
BUZIACZKI:-*
Ma się udac,bo taki jest plan. A jak się czegoś bardzo chcę to damy radę.
KOCHANE JESTEŚCIE. Super ze Was mam niezastąpione w każdej sytuacji.
BUZIACZKI:-*
mihasiaaa
Ja też mam wrażenie, ze przez diete i to katowanie moj organizm nie jest w najlepszym stanie... A po co było to wszystko. Ja sobie już wizualizuje drugiego synka, ale wiem, ze będzie mi ciężko to przyjąć...Ja wiem, ze będę trochę załamana. Chyba najbardziej sobą, ze brałam te suple kombinowałam na prawdę się starałam ( teraz zbieram tego żniwa pol włosów mi wypadło itp ) bieganie na czczo treningi, dieta itp... a się nie uda. Mogłam nic nie robić...
@belle81 ja robię pokoiki chłopców, na razie taki efekt
tam gdzie teraz stoi krzesło będzie fotelik
te wrzosowe ściany bedą zakryte panelami i podłogi tez bedą zmienione plus dywan
Załączniki
Wymarzona C
Zaciekawiona BB
Hej ja w poniedziałek idę do ginekologa i może usłyszę już serduszko. Dziewczyny też bardzo pragnę córkę a również jak Wy czuje ze będzie synek, już nawet imię wybrałam wyobrażam już sobie moją przyszłość w męskim gronie wolę nastawić się w 100% na syna i jedynie być miło rozczarowana. Kiedy Wy poznacie płeć dziecka?
martoosia04
Powiem Wam, że ja w drugiej ciąży bardzo duże miałam parcie na córkę. No nie mogło dla mnie być inaczej! Okazało się, że będzie drugi chłopiec i wiecie co? W momencie kiedy go zobaczyłam, zapomniałam o córeczce! Miłość nieskończona! Dopełnienie rodziny dosłownie!
U was też tak będzie, zobaczycie.
Ja nie ukrywam swoich pragnień odnośnie córki, ale wiem, że Los może zadecydować inaczej. Nie będę narzekać, bo liczy się zdrowy dzidziuś. Tego chcę najbardziej.
A suple bierzemy dla przekonania, że zrobiliśmy wszystko by tą lalunią mieć. Teraz skupiam się bardziej na zajściu.
U was też tak będzie, zobaczycie.
Ja nie ukrywam swoich pragnień odnośnie córki, ale wiem, że Los może zadecydować inaczej. Nie będę narzekać, bo liczy się zdrowy dzidziuś. Tego chcę najbardziej.
A suple bierzemy dla przekonania, że zrobiliśmy wszystko by tą lalunią mieć. Teraz skupiam się bardziej na zajściu.
reklama
Podziel się: