reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Justyna ja 3 corki mam ostatnia na chlopca planowana na maksa
a na suple i inne konieczne rzeczy przez 10 miesiecy bo tyle nam zeszlo spodzenie 3 dziecka wydalam tyle kasy, ze w czechach zrobila bym in vitro z selekcja plci hehehe
a na suple i inne konieczne rzeczy przez 10 miesiecy bo tyle nam zeszlo spodzenie 3 dziecka wydalam tyle kasy, ze w czechach zrobila bym in vitro z selekcja plci hehehe
Grabcia123
A ja dziś rozmawiałam z kuzynka męża od strony taty.. Sama ma 2 synów i w ciąży z 3, po za tym ma 2 braci i mówiła że je lekarz powiedział że skoro takie statystyki w rodzinie (brano pod uwagę również rodzine mojego teścia) to genetycznie skazana jest na chłopców.. Ze niby Tescia geny są tak mocne na chłopców że pozostała część rodziny też skazana jest na chłopców... Więc mnie nie pocieszyla.. Ale ja mam pod górkę
martoosia04
U nas w rodzinie (od mojej strony) na czworo dzieci jest 50/50. Choć patrząc np. dalej niż ja i moje kuzynostwo, to same baby w rodzinie (moja babcia miała chyba z 4 siostry i 1 brata), mój dziadek też dwie siostry i brat. A mój M. z kolei ma dwóch braci i siostrę (urodzona jako trzecia w rodzinie, przed nia dwóch chłopców). Patrząc droga obciążeń, to chyba idziemy w ślady rodziny mojego M... faceci nam pisani [emoji33][emoji24]
Grabcia123
Ja już z jednej strony chce poprostu zajść a z drugiej chciałabym ta corcie bo to może być moja ostatnia ciąża... Narazie muszę iść na badania bo ten cykl jest tak zwariowany że w życiu takiego nie miałam!
gorligorligor
Spieszę Wam się pochwalić, że 2h temu moja bliska przyjaciółka urodzila do parki córkę. Boże , jak to cudownie brzmi...."mam Córkę" , czy "mama i Córka mają się dobrze"...cieszę się jej szczęściem. Niektórym z nas pozostanie tylko to-lizanie czekoladki przez papierek....mój teściu ma 4 siostry i trzech synów, teściowa 2 braci, mama moja ma brata i mój tata ma brata. Za to babcia mojego męża ma 24 prawnucząt, z czego 8 prawnuczek i aż 16 prawnuków. Także tylko łaska Boża u nas bo geny "przerąbane"
gorligorligor
Wiecie, mi wiem że trudno będzie się pogodzić z tą pozycją liżącego czekoladkę przez papierek. Każda z nas marzy, wierzy itd.a część z nas przecież się nie doczeka tej córki. No i jak sobie z tym poradzić dziewczyny? Z tym, że możemy być w tej grupie.
szczypiorkowa12345
Spieszę Wam się pochwalić, że 2h temu moja bliska przyjaciółka urodzila do parki córkę. Boże , jak to cudownie brzmi...."mam Córkę" , czy "mama i Córka mają się dobrze"...cieszę się jej szczęściem. Niektórym z nas pozostanie tylko to-lizanie czekoladki przez papierek....mój teściu ma 4 siostry i trzech synów, teściowa 2 braci, mama moja ma brata i mój tata ma brata. Za to babcia mojego męża ma 24 prawnucząt, z czego 8 prawnuczek i aż 16 prawnuków. Także tylko łaska Boża u nas bo geny "przerąbane"
Ja średnio raz w tygodniu dowiaduje się o narodzinach synów... Ehhh... Nie wiem , jakiś wysyp na 'zlosc mi' czy co...
Dodatkowo nie śpimy praktycznie tydzień z młodszą .ot coś się jej popiepszylo i w nocy nostop się budzi, płacze, steka... Dramat mąka kopiebw brzuchu tak że chce wyskoczyć, męża nie ma . Będę wyć
reklama
gorligorligor
Szczypiorek to od upałów pewnie. Mam to samo. Brzuch fika częściej, niż nie fika. Jakby dzidziuś mial już wyjść i to każdą stroną.
Podziel się: