reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@belle81 głową do góry! Będzie mocna grupa staraczek na sierpień :)
Dziewczyny nie ważne co ważne żeby było wszystko ok.. Moja przyjaciółka jest dzień po terminie wczoraj miała ostatnie usg i dopiero teraz wyszło że dzieciątko ma coś na nerkach..
A u nas taka sytuacja... Za 7 dni termin @..ale kiedy będzie nie wiem..szyjka twarda zamknięta.. Śluz wodnisty, rozciagliwy, mleczno przezroczysty..dziwnyyy bardzo.. Temp powoli rośnie... No i patrzcie na moje testy owu... Od wczoraj takie wychodzą.. Kreska testowa cięmniensza od kontrolnej.albo tak samo mocna .. Już nic nie rozumiem. Może się owu przeusnela..

Załączniki

• IMG_20180803_132831.jpg
    IMG_20180803_132831.jpg
    902 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Cześć, @Nat Bluebell [emoji1309]
Każda z nas powie co innego a Ty musisz wybrać co Ci serce podpowie [emoji6]
Bo przepisu niestety nie ma [emoji17]
Wiec wg metody baby dust na chłopca to 12 i 24 h po owu. Czyli od najciemniejszego testu owu.
Plus dieta syta [emoji23] dużo wszystkiego. Słone, pomidory i czerwone mięso dla Tatusia.

Cześć, @Nat Bluebell [emoji1309]
Każda z nas powie co innego a Ty musisz wybrać co Ci serce podpowie [emoji6]
Bo przepisu niestety nie ma [emoji17]
Wiec wg metody baby dust na chłopca to 12 i 24 h po owu. Czyli od najciemniejszego testu owu.
Plus dieta syta [emoji23] dużo wszystkiego. Słone, pomidory i czerwone mięso dla Tatusia.

Dzięki za podpowiedź! :) czy to czerwone mięso i słone to tylko dla taty czy ja też mam? Jem słono ale raczej ryby niż stek..

Słyszałam że olej z wiesiołka też pomaga, chyba sobie kupię :sorry2:

Moje obie córki były robione w terminie owu, chociaż wtedy tylko z wyliczeń, bo nic nie testowałam :)

Dla Ciebie tez,ale po mięsie męskie plemniki szaleją, przed stosunkiem docelowym można wypić energetyka albo mocna kawę to tez dodaje im wigoru.
Olej z wiesiołka pomaga na śluz wiec jest chlopczykowy [emoji6]
Powodzenia

reklama
Do góry