reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@belle81 głową do góry! Będzie mocna grupa staraczek na sierpień :)
Dziewczyny nie ważne co ważne żeby było wszystko ok.. Moja przyjaciółka jest dzień po terminie wczoraj miała ostatnie usg i dopiero teraz wyszło że dzieciątko ma coś na nerkach..
A u nas taka sytuacja... Za 7 dni termin @..ale kiedy będzie nie wiem..szyjka twarda zamknięta.. Śluz wodnisty, rozciagliwy, mleczno przezroczysty..dziwnyyy bardzo.. Temp powoli rośnie... No i patrzcie na moje testy owu... Od wczoraj takie wychodzą.. Kreska testowa cięmniensza od kontrolnej.albo tak samo mocna .. Już nic nie rozumiem. Może się owu przeusnela..

Załączniki

• IMG_20180803_132831.jpg
    IMG_20180803_132831.jpg
    902 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Cześć, @Nat Bluebell [emoji1309]
Każda z nas powie co innego a Ty musisz wybrać co Ci serce podpowie [emoji6]
Bo przepisu niestety nie ma [emoji17]
Wiec wg metody baby dust na chłopca to 12 i 24 h po owu. Czyli od najciemniejszego testu owu.
Plus dieta syta [emoji23] dużo wszystkiego. Słone, pomidory i czerwone mięso dla Tatusia.

Cześć, @Nat Bluebell [emoji1309]
Każda z nas powie co innego a Ty musisz wybrać co Ci serce podpowie [emoji6]
Bo przepisu niestety nie ma [emoji17]
Wiec wg metody baby dust na chłopca to 12 i 24 h po owu. Czyli od najciemniejszego testu owu.
Plus dieta syta [emoji23] dużo wszystkiego. Słone, pomidory i czerwone mięso dla Tatusia.

Dzięki za podpowiedź! :) czy to czerwone mięso i słone to tylko dla taty czy ja też mam? Jem słono ale raczej ryby niż stek..

Słyszałam że olej z wiesiołka też pomaga, chyba sobie kupię :sorry2:

Moje obie córki były robione w terminie owu, chociaż wtedy tylko z wyliczeń, bo nic nie testowałam :)

Dla Ciebie tez,ale po mięsie męskie plemniki szaleją, przed stosunkiem docelowym można wypić energetyka albo mocna kawę to tez dodaje im wigoru.
Olej z wiesiołka pomaga na śluz wiec jest chlopczykowy [emoji6]
Powodzenia

reklama
Do góry