reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zamówiłam i SP i OLE i od tego cyklu zaczynamy brać. Muszę podejść jeszcze po szyszkę chmielu dla M. bo już mu się skończyła.

dziewczyny, które brały lukrecję: bierzecie ją do dnia owu, tak? Coś jeszcze przestajecie po owu brać? Czy resztę normalnie do końca cyklu?
i pyt nr 2: ile mg kwasu foliowegto bierzecie? 400mg czy 800mg? bo czytałam, że na dziewczynkę to 800mg
i pyt nr 3: jak robicie z rephreshem? Bo ja teraz aplikowałam sobie tubkę na 2h przed serduszkowaniem, a jak robicie z rephreshem PO <3 ? Faktycznie co 1/2 h? Bo średnio w nocy uśmiecha mi się cokolwiek wciskać czy chociażby budzić się czy nie spać przez jakiś czas.

reklama
Zamówiłam i SP i OLE i od tego cyklu zaczynamy brać. Muszę podejść jeszcze po szyszkę chmielu dla M. bo już mu się skończyła.

dziewczyny, które brały lukrecję: bierzecie ją do dnia owu, tak? Coś jeszcze przestajecie po owu brać? Czy resztę normalnie do końca cyklu?
i pyt nr 2: ile mg kwasu foliowegto bierzecie? 400mg czy 800mg? bo czytałam, że na dziewczynkę to 800mg
i pyt nr 3: jak robicie z rephreshem? Bo ja teraz aplikowałam sobie tubkę na 2h przed serduszkowaniem, a jak robicie z rephreshem PO <3 ? Faktycznie co 1/2 h? Bo średnio w nocy uśmiecha mi się cokolwiek wciskać czy chociażby budzić się czy nie spać przez jakiś czas.
A sprawdzasz paskami ph jakie masz? Ja przed stosunkiem 1/3 tubki tak z 1.5 h. Później caly czas sprawdzalam ph i jak tylko podskoczylo powyżej 4.5 to na palec troszkę znowu zakwaszałam.

Haha szczypiorkowa drugi też miał być chłopak [emoji23]także
Jak będzie trzecie dziecko to na bank będzie to dziewczynka haha nawet mamy dla niej imię [emoji5]
Na razie odpuszczamy.

Mihasia mam wrażenie, ze zjadłam surowa rybę a wcale takiej nie zjadłam :p niby jestem głodna ale nie jestem.
Ale tak to w ogóle nie czuje ze jestem w ciąży... jakby nie brak @ to mogłabym się nie zorientować ;):p

W sumie mam apetyt na wszystko i weszłam na wagę a tam +3kg masakra muszę przystopować ;)

Mihasia mam wrażenie, ze zjadłam surowa rybę a wcale takiej nie zjadłam [emoji14] niby jestem głodna ale nie jestem.
Ale tak to w ogóle nie czuje ze jestem w ciąży... jakby nie brak @ to mogłabym się nie zorientować ;):p

W sumie mam apetyt na wszystko i weszłam na wagę a tam +3kg masakra muszę przystopować ;)
Ja też tak miałam, teraz mi to mija ;) Trzymam kciuki za wizytę. Ja dopiero za tydzień w piątek. Już mam schizy i chciałabym sprawdzić, ze wszystko jest wporządku, ale jakoś wytrzymam.

reklama
Do góry