reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wymarzona ja Ci nie polecam, sama poszłam
Wcześnie ale to dlatego ze mam plamienia wiec dostałam receptę. Oczysiscie nic a nic nie widać na usg a ja się stresuje..dopiero w pon idę po 3 tyg stresu. Jakbym poszła tydzień później coś by było już :))))

Grabciu w poniedziałek uf
To czekamy na wieśći :) ale na bank jest wszystko ok :)

reklama
Dziewczyny, (te walczące o różowy pył) [emoji177]

- jakie suple serwujecie sobie i Waszym panom?

U nas: wapń (cytrynian), potas, kwas foliowy, Wit. C, szyszka chmielu dla M. , lukrecja do czasu owu, olej z wiesiołka - coś dodać? [emoji848][emoji848][emoji848]

Dziewczyny, (te walczące o różowy pył) [emoji177]

- jakie suple serwujecie sobie i Waszym panom?

U nas: wapń (cytrynian), potas, kwas foliowy, Wit. C, szyszka chmielu dla M. , lukrecja do czasu owu, olej z wiesiołka - coś dodać? [emoji848][emoji848][emoji848]
Moja walka o róż (choć myślę, ze przegrana) wyglądała tak:
Ja suplementy:
- saw palmetto
- kwas foliowy
- sok 100% z żurawiny (kwaśny na maksa) 100 ml dziennie
Mąż:
- OLE
- lukrecja

Do tego zakwaszałam się represhem. Dieta le z wyłączeniem produktów chłopczykowych. Schudłam 6 kg od lutego do maja.

Z głupotek: lampa solna, olejki: lawendowy, bergamotkowy i cytrusowy, świeca z wosku pszczelego, a i nosiłam bransoletkę z hematytu.

Co z tego wyszło bedzie wiadomo za jakiś miesiąc.

Miciur-ka raczej będzie bo przesiadamy się z kombi, dziś jeszcze wyczailam pegout 2008 który jest chyba jeszcze wiekszy (?) taki 7os to dla nas jednak za duża sprawa bo nie poruszamy się często autem razem , Max 3do roku pojedziemy gdzieś dalej. A czy dziecko pojawi się? Nienwiem na chwilę obecną trzeba ogarnąć to co mamy :)
Coś ostatnio wzięło mnie na rozkminki i mysle nad tym jak będzie wyglądała moja 4ro osobowa rodzina, i wiecie co... Bardzo mi się podoba [emoji7] i w tej przyszłości nie brakuje mi widoku między nami gdzieś 'jakiegoś chlopca(mężczyzny)'
Także chyba jestem 'wyleczona' [emoji51]
Belle będzie dobrze, będziecie się kochać i mieć siebie, nic się nie martw.
Pamiętajmy że wychowujemy dzieci dla świata a nie dla nas [emoji1303]
Szczypiorkowa ale ten czas leci!
Baby_girl pewnie ze dzieci tej samej płci lepiej się dogadują, bawią i rozumieja, więc cieszy się z tego [emoji846] że jest im że sobą dobrze
P. S. Ja mojego chłopa pilnuje [emoji12]
Szczypiorkowa! Ale skaskowalas tamta wariatke[emoji23][emoji1303]
Anija mego męża siostra ma dziecko z aspargerem, więc co nieco wiem... Czy unika Dotyku?
Jak rozmawia z tobą to nie patrzy ci w oczy i są jakby nieobecne? Jest zafiksowana na czymś? Ma swój świat? Gada jak najeta i nikt jej nie rozumie?
Idz z nią do neurologa. Oceni

Wy macie dwie dziewczynki czy 3?:)

Moja walka o róż (choć myślę, ze przegrana) wyglądała tak:
Ja suplementy:
- saw palmetto
- kwas foliowy
- sok 100% z żurawiny (kwaśny na maksa) 100 ml dziennie
Mąż:
- OLE
- lukrecja

Do tego zakwaszałam się represhem. Dieta le z wyłączeniem produktów chłopczykowych. Schudłam 6 kg od lutego do maja.

Z głupotek: lampa solna, olejki: lawendowy, bergamotkowy i cytrusowy, świeca z wosku pszczelego, a i nosiłam bransoletkę z hematytu.

Co z tego wyszło bedzie wiadomo za jakiś miesiąc.

A saw palmetto to to samo co OLE? (Wybacz, ale ja w tym nowa)

Czytałam, że któraś mówiła, że kwas foliowy źle sie wchłania przy magnezie, to prawda?

A saw palmetto to to samo co OLE? (Wybacz, ale ja w tym nowa)

Czytałam, że któraś mówiła, że kwas foliowy źle sie wchłania przy magnezie, to prawda?
Saw palmetto to odpowiednik castagnusa, na wyregulowanie cyklu. Podobno jest tez dziewczynkowy, wyczytałam z tych pierwszych postów na forum. Tylko nie można go brać przy kp. OLE to wyciąg z liści oliwnych. Miciurka ostatnio pisala, ze po nim duzo plemników x w spermie.

reklama
Do góry