reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Aaa i wszytsko do bani :( moje starania kombinacje i wszytsko :( przez ostatnie cykle owu jak w zegarku... 16dc pozytyw szczyt śluzu w 17dc spadek temp... A teraz co?? Oczywiście owu brak... Dziś z 16dc na testach coraz jaśniej.... Pozytywu brak :(

Aaa i wszytsko do bani :( moje starania kombinacje i wszytsko :( przez ostatnie cykle owu jak w zegarku... 16dc pozytyw szczyt śluzu w 17dc spadek temp... A teraz co?? Oczywiście owu brak... Dziś z 16dc na testach coraz jaśniej.... Pozytywu brak :(

Hej, może jednak nie wszystko stracone.
Może mocz rozwodniony za bardzo. Zobacz jutro co z tego będzie.

reklama
Dziewczyny, (te walczące o różowy pył) [emoji177]

- jakie suple serwujecie sobie i Waszym panom?

U nas: wapń (cytrynian), potas, kwas foliowy, Wit. C, szyszka chmielu dla M. , lukrecja do czasu owu, olej z wiesiołka - coś dodać? [emoji848][emoji848][emoji848]

Ja mężowi podawalam lukrecje, szyszki chmielu też ale w tym cyklu zaniedbalam i ole też nie pił. Ale te trzy mam. Ja: Lukrecja, kwas foliowy, piłam sok z zurawiny, nieregularnie żurawina w tabletkach i Wit c bo za dużo tych tabletek nie chce. I cały czas piłam po dwie herbaty miętowe i z żurawiny (do owu teraz przerwa) przestalam też pić kawę i herbatę czarna tak żeby coś zmienić.
Zastanawiam się czy potas to nie chłopczykowe. A ten olej z wiesiołka to jak ma działać?

Do góry