reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Aaa i wszytsko do bani :( moje starania kombinacje i wszytsko :( przez ostatnie cykle owu jak w zegarku... 16dc pozytyw szczyt śluzu w 17dc spadek temp... A teraz co?? Oczywiście owu brak... Dziś z 16dc na testach coraz jaśniej.... Pozytywu brak :(

Aaa i wszytsko do bani :( moje starania kombinacje i wszytsko :( przez ostatnie cykle owu jak w zegarku... 16dc pozytyw szczyt śluzu w 17dc spadek temp... A teraz co?? Oczywiście owu brak... Dziś z 16dc na testach coraz jaśniej.... Pozytywu brak :(

Hej, może jednak nie wszystko stracone.
Może mocz rozwodniony za bardzo. Zobacz jutro co z tego będzie.

reklama
Dziewczyny, (te walczące o różowy pył) [emoji177]

- jakie suple serwujecie sobie i Waszym panom?

U nas: wapń (cytrynian), potas, kwas foliowy, Wit. C, szyszka chmielu dla M. , lukrecja do czasu owu, olej z wiesiołka - coś dodać? [emoji848][emoji848][emoji848]

Ja mężowi podawalam lukrecje, szyszki chmielu też ale w tym cyklu zaniedbalam i ole też nie pił. Ale te trzy mam. Ja: Lukrecja, kwas foliowy, piłam sok z zurawiny, nieregularnie żurawina w tabletkach i Wit c bo za dużo tych tabletek nie chce. I cały czas piłam po dwie herbaty miętowe i z żurawiny (do owu teraz przerwa) przestalam też pić kawę i herbatę czarna tak żeby coś zmienić.
Zastanawiam się czy potas to nie chłopczykowe. A ten olej z wiesiołka to jak ma działać?

Do góry