reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zamówiłam i SP i OLE i od tego cyklu zaczynamy brać. Muszę podejść jeszcze po szyszkę chmielu dla M. bo już mu się skończyła.

dziewczyny, które brały lukrecję: bierzecie ją do dnia owu, tak? Coś jeszcze przestajecie po owu brać? Czy resztę normalnie do końca cyklu?
i pyt nr 2: ile mg kwasu foliowegto bierzecie? 400mg czy 800mg? bo czytałam, że na dziewczynkę to 800mg
i pyt nr 3: jak robicie z rephreshem? Bo ja teraz aplikowałam sobie tubkę na 2h przed serduszkowaniem, a jak robicie z rephreshem PO <3 ? Faktycznie co 1/2 h? Bo średnio w nocy uśmiecha mi się cokolwiek wciskać czy chociażby budzić się czy nie spać przez jakiś czas.

reklama
Zamówiłam i SP i OLE i od tego cyklu zaczynamy brać. Muszę podejść jeszcze po szyszkę chmielu dla M. bo już mu się skończyła.

dziewczyny, które brały lukrecję: bierzecie ją do dnia owu, tak? Coś jeszcze przestajecie po owu brać? Czy resztę normalnie do końca cyklu?
i pyt nr 2: ile mg kwasu foliowegto bierzecie? 400mg czy 800mg? bo czytałam, że na dziewczynkę to 800mg
i pyt nr 3: jak robicie z rephreshem? Bo ja teraz aplikowałam sobie tubkę na 2h przed serduszkowaniem, a jak robicie z rephreshem PO <3 ? Faktycznie co 1/2 h? Bo średnio w nocy uśmiecha mi się cokolwiek wciskać czy chociażby budzić się czy nie spać przez jakiś czas.
A sprawdzasz paskami ph jakie masz? Ja przed stosunkiem 1/3 tubki tak z 1.5 h. Później caly czas sprawdzalam ph i jak tylko podskoczylo powyżej 4.5 to na palec troszkę znowu zakwaszałam.

Haha szczypiorkowa drugi też miał być chłopak [emoji23]także
Jak będzie trzecie dziecko to na bank będzie to dziewczynka haha nawet mamy dla niej imię [emoji5]
Na razie odpuszczamy.

Mihasia mam wrażenie, ze zjadłam surowa rybę a wcale takiej nie zjadłam :p niby jestem głodna ale nie jestem.
Ale tak to w ogóle nie czuje ze jestem w ciąży... jakby nie brak @ to mogłabym się nie zorientować ;):p

W sumie mam apetyt na wszystko i weszłam na wagę a tam +3kg masakra muszę przystopować ;)

Mihasia mam wrażenie, ze zjadłam surowa rybę a wcale takiej nie zjadłam [emoji14] niby jestem głodna ale nie jestem.
Ale tak to w ogóle nie czuje ze jestem w ciąży... jakby nie brak @ to mogłabym się nie zorientować ;):p

W sumie mam apetyt na wszystko i weszłam na wagę a tam +3kg masakra muszę przystopować ;)
Ja też tak miałam, teraz mi to mija ;) Trzymam kciuki za wizytę. Ja dopiero za tydzień w piątek. Już mam schizy i chciałabym sprawdzić, ze wszystko jest wporządku, ale jakoś wytrzymam.

reklama
Do góry