reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

My mamy wv Touran , 3 osobne fotele w tyle i mieszczą foteliki. Jest wyższy i bardzo wygodny :)

@kitqa powiem Ci że ciężko i tak smutno jak słyszy to po raz n-ty. Ale nie zmienię debilnosci ludzi :( przepraszam za epitet ale czasem już brak mi nawet sił aby znaleźć mniej obrazliwe epitety :/

Do całości Mlodsza dostała jekies okropnej wysypki ehhh jutro do lekarza

@martoosia04 trzymam kciuki mimo wszytsko za tutu brokaty i wszechobecny róż ;)

reklama
@martoosia04 Ja wczoraj robiłam test z Rossmanna o czułości 10 i po kilku sekundach wyszła mi blada druga kreska. To 12dpo. A u ciebie który dzień? Aha i robiłam z porannego moczu. Też cały czas brzuch boli jak na @ która ,,ma być,, w czw. U Ciebie też będą dwie kreseczki tak czuje:tak:
Jej,czemu tak skromnie... Pochwal nam się tu szybko dwoma kreseczami. Bardzo lubimy takie widoki :)

Wymarzona, gratuluję! Trzymam kciuki za spokojne kolejne miesiące :) zarażaj nas tu szybko!!!

U mnie wg owufriend 16 dpo ale wg pomiarów temp. to chyba 14 dpo i niestety biel [emoji24] ale jutro powtórzę z rana test jesli dzis nic sie nie rozkręci. Brzuch wciaz z uczuciem jak na @.

A szyjkę na poczatku ma sie wysoko czy nisko? U mnie nisko. I śluz kremowy.

Wymarzona, gratuluję! Trzymam kciuki za spokojne kolejne miesiące [emoji4] zarażaj nas tu szybko!!!

U mnie wg owufriend 16 dpo ale wg pomiarów temp. to chyba 14 dpo i niestety biel [emoji24] ale jutro powtórzę z rana test jesli dzis nic sie nie rozkręci. Brzuch wciaz z uczuciem jak na @.

A szyjkę na poczatku ma sie wysoko czy nisko? U mnie nisko. I śluz kremowy.

U mnie ten test 10 nie bardzo pokazał, lepszy był 25. Wiec może spróbuj obu?
Szyjka jest zamknięta, twarda i wysoko, ale to może byc bardzo indywidualna sprawa, a badałaś wcześniej szyjke przed @?
Mnie brzuch tez bolał na @ ale nie przyszła
Także zaciskam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Aaaa i ten biały śluz dobrze rokuje, temp tez ładnie trzyma wiec szanse rosną

Zawsze przed @ miałam takie żółtawy ten śluz, wkładka brudna - a teraz czysta ale czuje ze wilgotna. I stały ból jak na @.

Nie mam za dużej wprawy w badaniu szyjki. Ale jak wsadzę palec wskazujący to nie musze wsadzać super głęboko i juz czuje te szyjkę.

reklama
Do góry