reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Martusia to u mnie taka szyjka jest zwiastunem @. Ale to kwestia chyba indywidualna. Aż tak się nie znam.
Mój M. twierdzi, że w tym cyklu nam się raczej nie udało. Ale jutro się okaże.
Wymarzona C
Zaciekawiona BB
Chciałam wam się pochwalić dopiero w czw jak te dwie kreski będą pewniejsze, bo różnie to bywa. Ale po cichutku dziękuję Wrzucam zdjęcie testu.
@martoosia04 nie badałam nigdy szyjki wiec ciężko mi powiedzieć jak jest. Ale cały czas czuje wilgoć i mam troszkę biało- kremowego śluzu. Temperatura sie utrzymuje cały czas no i ten ból brzucha. Celowalismy w róż bo synka już mamy
@martoosia04 nie badałam nigdy szyjki wiec ciężko mi powiedzieć jak jest. Ale cały czas czuje wilgoć i mam troszkę biało- kremowego śluzu. Temperatura sie utrzymuje cały czas no i ten ból brzucha. Celowalismy w róż bo synka już mamy
Załączniki
Chciałam wam się pochwalić dopiero w czw jak te dwie kreski będą pewniejsze, bo różnie to bywa. Ale po cichutku dziękuję Wrzucam zdjęcie testu.
@martoosia04 nie badałam nigdy szyjki wiec ciężko mi powiedzieć jak jest. Ale cały czas czuje wilgoć i mam troszkę biało- kremowego śluzu. Temperatura sie utrzymuje cały czas no i ten ból brzucha. Celowalismy w róż bo synka już mamy Zobacz załącznik 880660
Śliczne kreseczki a nie cień!
W czwartek będziemy świętować hucznie! Ale myśle, ze będzie pięknie! Krechy jak marzenie bedą!
Rany jak mi jest przykro, że wciąż sie nie udaje [emoji53]
Teraz temp na stałym poziomie, ledwie nad kreska, wiec nie liczę na cud, choć mam mdłości straszne, i zawroty głowy. I senność mnie łapie. Tylko to na bank po progesteronie.
Wymarzona C
Zaciekawiona BB
Ja nie mam jakiejś wysokiej temperatury od 36'8 do 37. Co najśmieszniejsze w tamtym miesiącu czułam wszystkie objawy ciąży a dostałam@ a w tym miesiącu nic nie czułam, poza bólem brzucha i byłam pewna ze nic z tego a tu jednak chyba jest fasolka
martoosia04
Ja nie mam jakiejś wysokiej temperatury od 36'8 do 37. Co najśmieszniejsze w tamtym miesiącu czułam wszystkie objawy ciąży a dostałam@ a w tym miesiącu nic nie czułam, poza bólem brzucha i byłam pewna ze nic z tego a tu jednak chyba jest fasolka
A ile przed owu serduszkowaliście?
Dajesz nadzieje [emoji173]️
Wymarzona C
Zaciekawiona BB
Owu miałam w czwartek, tak wychodziło z testow a serduszkowalismy od ndz do środy w tamtym cyklu skończyliśmy dwa dni przed owu i nic z tego nie wyszło. Liczę się z tym ze mam takie same szansę na corcie i synka bo nie było dużego odstepu od owu
reklama
martoosia04
Owu miałam w czwartek, tak wychodziło z testow a serduszkowalismy od ndz do środy w tamtym cyklu skończyliśmy dwa dni przed owu i nic z tego nie wyszło. Liczę się z tym ze mam takie same szansę na corcie i synka bo nie było dużego odstepu od owu
Nooo to z taką częstotliwością nie sposób było czegoś małego nie zmajstrować
Podziel się: