reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Chciałam wam się pochwalić dopiero w czw jak te dwie kreski będą pewniejsze, bo różnie to bywa. Ale po cichutku dziękuję;) Wrzucam zdjęcie testu.
@martoosia04 nie badałam nigdy szyjki wiec ciężko mi powiedzieć jak jest. Ale cały czas czuje wilgoć i mam troszkę biało- kremowego śluzu. Temperatura sie utrzymuje cały czas no i ten ból brzucha. Celowalismy w róż bo synka już mamy:D
IMG_20180722_055442.jpg

Załączniki

• IMG_20180722_055442.jpg
    IMG_20180722_055442.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 606
Chciałam wam się pochwalić dopiero w czw jak te dwie kreski będą pewniejsze, bo różnie to bywa. Ale po cichutku dziękuję;) Wrzucam zdjęcie testu.
@martoosia04 nie badałam nigdy szyjki wiec ciężko mi powiedzieć jak jest. Ale cały czas czuje wilgoć i mam troszkę biało- kremowego śluzu. Temperatura sie utrzymuje cały czas no i ten ból brzucha. Celowalismy w róż bo synka już mamy:D Zobacz załącznik 880660

Śliczne kreseczki a nie cień!
W czwartek będziemy świętować hucznie! Ale myśle, ze będzie pięknie! Krechy jak marzenie bedą!

Rany jak mi jest przykro, że wciąż sie nie udaje [emoji53]
Teraz temp na stałym poziomie, ledwie nad kreska, wiec nie liczę na cud, choć mam mdłości straszne, i zawroty głowy. I senność mnie łapie. Tylko to na bank po progesteronie.

Ja nie mam jakiejś wysokiej temperatury od 36'8 do 37. Co najśmieszniejsze w tamtym miesiącu czułam wszystkie objawy ciąży a dostałam@ a w tym miesiącu nic nie czułam, poza bólem brzucha i byłam pewna ze nic z tego a tu jednak chyba jest fasolka:)

Owu miałam w czwartek, tak wychodziło z testow a serduszkowalismy od ndz do środy:-D w tamtym cyklu skończyliśmy dwa dni przed owu i nic z tego nie wyszło. Liczę się z tym ze mam takie same szansę na corcie i synka bo nie było dużego odstepu od owu:happy2:

reklama
Owu miałam w czwartek, tak wychodziło z testow a serduszkowalismy od ndz do środy:-D w tamtym cyklu skończyliśmy dwa dni przed owu i nic z tego nie wyszło. Liczę się z tym ze mam takie same szansę na corcie i synka bo nie było dużego odstepu od owu:happy2:

Nooo to z taką częstotliwością nie sposób było czegoś małego nie zmajstrować ;)

Do góry