reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

My mamy wv Touran , 3 osobne fotele w tyle i mieszczą foteliki. Jest wyższy i bardzo wygodny :)

@kitqa powiem Ci że ciężko i tak smutno jak słyszy to po raz n-ty. Ale nie zmienię debilnosci ludzi :( przepraszam za epitet ale czasem już brak mi nawet sił aby znaleźć mniej obrazliwe epitety :/

Do całości Mlodsza dostała jekies okropnej wysypki ehhh jutro do lekarza

@martoosia04 trzymam kciuki mimo wszytsko za tutu brokaty i wszechobecny róż ;)

reklama
@martoosia04 Ja wczoraj robiłam test z Rossmanna o czułości 10 i po kilku sekundach wyszła mi blada druga kreska. To 12dpo. A u ciebie który dzień? Aha i robiłam z porannego moczu. Też cały czas brzuch boli jak na @ która ,,ma być,, w czw. U Ciebie też będą dwie kreseczki tak czuje:tak:
Jej,czemu tak skromnie... Pochwal nam się tu szybko dwoma kreseczami. Bardzo lubimy takie widoki :)

Wymarzona, gratuluję! Trzymam kciuki za spokojne kolejne miesiące :) zarażaj nas tu szybko!!!

U mnie wg owufriend 16 dpo ale wg pomiarów temp. to chyba 14 dpo i niestety biel [emoji24] ale jutro powtórzę z rana test jesli dzis nic sie nie rozkręci. Brzuch wciaz z uczuciem jak na @.

A szyjkę na poczatku ma sie wysoko czy nisko? U mnie nisko. I śluz kremowy.

Wymarzona, gratuluję! Trzymam kciuki za spokojne kolejne miesiące [emoji4] zarażaj nas tu szybko!!!

U mnie wg owufriend 16 dpo ale wg pomiarów temp. to chyba 14 dpo i niestety biel [emoji24] ale jutro powtórzę z rana test jesli dzis nic sie nie rozkręci. Brzuch wciaz z uczuciem jak na @.

A szyjkę na poczatku ma sie wysoko czy nisko? U mnie nisko. I śluz kremowy.

U mnie ten test 10 nie bardzo pokazał, lepszy był 25. Wiec może spróbuj obu?
Szyjka jest zamknięta, twarda i wysoko, ale to może byc bardzo indywidualna sprawa, a badałaś wcześniej szyjke przed @?
Mnie brzuch tez bolał na @ ale nie przyszła
Także zaciskam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Aaaa i ten biały śluz dobrze rokuje, temp tez ładnie trzyma wiec szanse rosną

Zawsze przed @ miałam takie żółtawy ten śluz, wkładka brudna - a teraz czysta ale czuje ze wilgotna. I stały ból jak na @.

Nie mam za dużej wprawy w badaniu szyjki. Ale jak wsadzę palec wskazujący to nie musze wsadzać super głęboko i juz czuje te szyjkę.

reklama
Do góry