martoosia04
Fanka BB :)
Dziewczyny, niestety - na teście biel wizira! [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi rossmanowskie w 10 dpo pokazał słabą kreskęZobacz załącznik 880593
Ten tylko był w aptece. Nie wiem co to za czułość.
Edit: to 25... chyba przejadę się po jakieś 10... co polecacie? Rossman?
Citroen C8 w drugim rzędzie ma osobne fotele(nie kanape) które spokojnie mieszcza trzy foteliki a do bagażnika wchdza dwa wózki.Szczypiorkowa przykro mi że musisz wysłuchiwac tych okropnych tekstów, tym bardziej że jesteś w ciąży. Wierzę że dobro powraca a za te przykrości źli ludzie zostaną ukarani.
A co do stulejek to mój mąż miał : ) z czego jestem bardzo zadowolona bo taki siusiak po zabiegu jest ładniejszy ([emoji23]) i bardziej higieniczny [emoji6]
Także tego.. jakbym miała syna to też bym mu ciachnela haha jakby była taka potrzeba oczywiście
A teraz drogie Panie mam pytanie : ) ale zrymowalam [emoji4]
Czy któras ma takie auto do którego wchodzą 3 foteliki z tyłu?!