reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
IMG_1635.JPG

Ten tylko był w aptece. Nie wiem co to za czułość.

Edit: to 25... chyba przejadę się po jakieś 10... co polecacie? Rossman?

Załączniki

• IMG_1635.JPG
    IMG_1635.JPG
    498,4 KB · Wyświetleń: 618
@martoosia04 rano rób nowy test z czułością10... Czekamy!!!
Wgl dziewczyny powiedzcie jeśli z synkiem test z słabsza kreseczka wyszedł dopiero 6dni po spodziewanej @ to z dziewczynka może wyjść np wcześniej????
Czytam wasze wpisy że nikt się nie cieszy z waszych ciąż bo np kolejny róż to mnie szlag jasny trafia!! Nosz kuźwa... Zamiast się cieszyć że jest dzidziuś i tylko modlić się żeby było wszystko ok to jeszcze jakieś ale... Boże.. Tyle wokół chorych dzieci albo niedonoszonych ciaz... Chciałabym poprostu być w ciąży.. Owszem suple dieta zostają ale chce porostu zajść... Każde dziecko będę kochać tak samo tylko żeby je mieć... Zaczynam łapać dola :( mezus dziś rano pojechał wraca za 9 dni czyli idealnie 3 dni po owu... Niby postara się wyrobić wcześniej ale wątpię... :(, Starania dopiero za miesiac :( Do bani to wszystko :(

Szczypiorkowa przykro mi że musisz wysłuchiwac tych okropnych tekstów, tym bardziej że jesteś w ciąży. Wierzę że dobro powraca a za te przykrości źli ludzie zostaną ukarani.

A co do stulejek to mój mąż miał : ) z czego jestem bardzo zadowolona bo taki siusiak po zabiegu jest ładniejszy ([emoji23]) i bardziej higieniczny [emoji6]
Także tego.. jakbym miała syna to też bym mu ciachnela haha jakby była taka potrzeba oczywiście ;)

A teraz drogie Panie mam pytanie : ) ale zrymowalam [emoji4]
Czy któras ma takie auto do którego wchodzą 3 foteliki z tyłu?!

Ostatnia edycja:
Szczypiorkowa przykro mi że musisz wysłuchiwac tych okropnych tekstów, tym bardziej że jesteś w ciąży. Wierzę że dobro powraca a za te przykrości źli ludzie zostaną ukarani.

A co do stulejek to mój mąż miał : ) z czego jestem bardzo zadowolona bo taki siusiak po zabiegu jest ładniejszy ([emoji23]) i bardziej higieniczny [emoji6]
Także tego.. jakbym miała syna to też bym mu ciachnela haha jakby była taka potrzeba oczywiście ;)

A teraz drogie Panie mam pytanie : ) ale zrymowalam [emoji4]
Czy któras ma takie auto do którego wchodzą 3 foteliki z tyłu?!
Citroen C8 w drugim rzędzie ma osobne fotele(nie kanape) które spokojnie mieszcza trzy foteliki a do bagażnika wchdza dwa wózki.
Koleżanka na trójeczke i właśnie takie auto ;)

reklama
Do góry