reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
IMG_1635.JPG

Ten tylko był w aptece. Nie wiem co to za czułość.

Edit: to 25... chyba przejadę się po jakieś 10... co polecacie? Rossman?

Załączniki

• IMG_1635.JPG
    IMG_1635.JPG
    498,4 KB · Wyświetleń: 626
@martoosia04 rano rób nowy test z czułością10... Czekamy!!!
Wgl dziewczyny powiedzcie jeśli z synkiem test z słabsza kreseczka wyszedł dopiero 6dni po spodziewanej @ to z dziewczynka może wyjść np wcześniej????
Czytam wasze wpisy że nikt się nie cieszy z waszych ciąż bo np kolejny róż to mnie szlag jasny trafia!! Nosz kuźwa... Zamiast się cieszyć że jest dzidziuś i tylko modlić się żeby było wszystko ok to jeszcze jakieś ale... Boże.. Tyle wokół chorych dzieci albo niedonoszonych ciaz... Chciałabym poprostu być w ciąży.. Owszem suple dieta zostają ale chce porostu zajść... Każde dziecko będę kochać tak samo tylko żeby je mieć... Zaczynam łapać dola :( mezus dziś rano pojechał wraca za 9 dni czyli idealnie 3 dni po owu... Niby postara się wyrobić wcześniej ale wątpię... :(, Starania dopiero za miesiac :( Do bani to wszystko :(

Szczypiorkowa przykro mi że musisz wysłuchiwac tych okropnych tekstów, tym bardziej że jesteś w ciąży. Wierzę że dobro powraca a za te przykrości źli ludzie zostaną ukarani.

A co do stulejek to mój mąż miał : ) z czego jestem bardzo zadowolona bo taki siusiak po zabiegu jest ładniejszy ([emoji23]) i bardziej higieniczny [emoji6]
Także tego.. jakbym miała syna to też bym mu ciachnela haha jakby była taka potrzeba oczywiście ;)

A teraz drogie Panie mam pytanie : ) ale zrymowalam [emoji4]
Czy któras ma takie auto do którego wchodzą 3 foteliki z tyłu?!

Ostatnia edycja:
Szczypiorkowa przykro mi że musisz wysłuchiwac tych okropnych tekstów, tym bardziej że jesteś w ciąży. Wierzę że dobro powraca a za te przykrości źli ludzie zostaną ukarani.

A co do stulejek to mój mąż miał : ) z czego jestem bardzo zadowolona bo taki siusiak po zabiegu jest ładniejszy ([emoji23]) i bardziej higieniczny [emoji6]
Także tego.. jakbym miała syna to też bym mu ciachnela haha jakby była taka potrzeba oczywiście ;)

A teraz drogie Panie mam pytanie : ) ale zrymowalam [emoji4]
Czy któras ma takie auto do którego wchodzą 3 foteliki z tyłu?!
Citroen C8 w drugim rzędzie ma osobne fotele(nie kanape) które spokojnie mieszcza trzy foteliki a do bagażnika wchdza dwa wózki.
Koleżanka na trójeczke i właśnie takie auto ;)

reklama
Do góry