reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Chciałam wam się pochwalić dopiero w czw jak te dwie kreski będą pewniejsze, bo różnie to bywa. Ale po cichutku dziękuję;) Wrzucam zdjęcie testu.
@martoosia04 nie badałam nigdy szyjki wiec ciężko mi powiedzieć jak jest. Ale cały czas czuje wilgoć i mam troszkę biało- kremowego śluzu. Temperatura sie utrzymuje cały czas no i ten ból brzucha. Celowalismy w róż bo synka już mamy:D Zobacz załącznik 880660
Piękne kreseczki:)
GRATULUJĘ:D

reklama
Chciałam wam się pochwalić dopiero w czw jak te dwie kreski będą pewniejsze, bo różnie to bywa. Ale po cichutku dziękuję;) Wrzucam zdjęcie testu.
@martoosia04 nie badałam nigdy szyjki wiec ciężko mi powiedzieć jak jest. Ale cały czas czuje wilgoć i mam troszkę biało- kremowego śluzu. Temperatura sie utrzymuje cały czas no i ten ból brzucha. Celowalismy w róż bo synka już mamy:D Zobacz załącznik 880660

Piękne różowe, brokatowe i tutu'owe krechy :D (nie wiem czy jest takie słowo hahaha :D).

Gratulacje matka!:) Życzę rozowosci ! Zaczaruj tą nasza rzeczywistość !!!:*

Gratulacje, życzę zdrowej kobietki :)

Wymarzona przyjmij ode mnie gratulacje i róż : )
Dzięki za odp dot aut, będziemy szukać dalej ;)
Ach szczypiorkowa nie smuć się choć wiem że ciężko, bo co człowiek poukłada sobie już w głowie wszytko to trafi się na taką wariatke która w oka mgnieniu zrujnuje ta wizję.
Jestes silna babka, ale każdy ma swoje granice, a ty nadal walczysz z wiatrakami... I wygląda na to że nie sie nie zmieni. Nie wiem co Ci poradzić, jedno co przychodzi mi do głowy to przeprowadzka ale nie po to zbudowaliscie dom żeby go zostawić, także jak to mówi moja babcia: "omijaj *****, bo smierdzi"
:)

Kitqa - a.co szukacie auta zeby 3 foteliki weszly z tylu :)? Czyms chcesz sie pochwalic :D ,

Mihasiaa-powiem.ci ze naprawde jeali chodzi o 2 chlopakow braci to naprawde,ja tez tak chcialam corke ale myale ze brat dla starszaka to super sprawa , teraz za to mi sie marza dwie córki i juz bym konczyla impreze [emoji23] , kazdy by mial kogos do pary hahah

Leeleeth - spokojnie uda sie :),

Ja dziewczyny jednak bede egs robic w 2019, tak myślę.ze w czerwcu '19 wystartuje z tematem mam nadz. :)

Kitqa- z tych co maja 3 oddzielne siedzenia z rylu to jeszcze toyota corolla verso (super sa) , citroen c4 picasso, alhambra ma ale to juz autobus, vw touran mniejszy, jest jeszcze vw sharan tez autobus ;), a w fordzie.mondeo mimo nie podzielonej kanapy mieszcza sie 3 foteliki bo jest szeroki , :) , szukacie auta ?

reklama
fakt, pomimo marudzenia otoczenia uważam ze ta sama płeć w rodzeństwie jest super.

Jezu ile ja bym dała żeby miec dwie siostry tak jak będzie miec szczypiorkowa! Do pozazdroszczenia.

Albo męska ekipa leeleth <3

Do góry