@martoosia04 czy Ty nie małas dzsiaj testować??
Poczytałam wasze posty na temat komentarzy ludzi dot. płci... noż sie w kieszeni otwiera. Jak w ogóle mozna komukolwiek "współczuć" bo kolejny syn, bo kolejna córka...ludzie.
Mamy na basenie taką mamę. Dwa lata temu przychodziła z córeczką na basen a druga satrsza czekała na swoja grupę. Po jakimś czasie patrzę ze jest w ciąży. Pogratulowałam kolejnej córeczki. Póżniej ja podziwiałam bo babka przychodziła dalej z dziewczynami na basen z najmlodsza w foteliku. Superwoman normalnie, nie wiem jak ona to ogarniała. Teraz w czerwcu stoimy pod prysznicami a ta mała do mnie że mama ma w brzuchu dzidzię. No to pytam czy serio, babeczka odpowiada ze tak i że trochę wczesnie na płeć ale najprawdopodobniej czwarta dziewczyna. To pogratulowałam serdecznie i mowie że super ekipa. Nie wyobrażam sobie inaczej no!
Jeśli o mnie chodzi i starania to liczyłam że już na nadchodzący cykl ale niestety schodzenie z leków jest trudniejsze, musiałam sie zatrzymać na jakis czas na jednej dawce. Moze kolejny cykl sie uda.