reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczynki :D wpadam się pochwalić prawdopodobnie jak wszystko dobrze pójdzie w sierpniu wracam do pracy ;) zdegradowałam się sama na niższe stanowisko, nie dam rady psychicznie :( kasa mniejsza ale
zdrowie i moja psycha

najważniejsze :) przerwa w

staraniach ze względu na ślub w
bliskiej rodzinie w kwietniu 2019
V

Buziaki i kciuki

reklama
@Biedronka0506 to powodzenia, niech Ci sie Twoje plany zrealizują tak jak planujesz [emoji1307]

@szczypiorkowa12345 biore cały różowy baby dust... na bliźniaczki [emoji7][emoji7][emoji173]️
Fajnie by było żeby sie tak wymienić!
Sterylizacja to bardzo definitywny krok! Ja bym sie nie zdecydowała, czasami takie dziecko nieplanowane może byc największym szczęściem, i mimo, ze my w tym momencie nie chcemy to może sie okazać największym darem od samego Boga.

Martoosia-wyglada jakby byla owu 2 dni pozniej jak piszesz :)

Powiem szczerze, że na to liczę, bo może faktycznie jakieś babskie plemniki przeżyły.
Na dzis termin @ a jej nie ma [emoji1307] oby tak dalej. Urlop pełna para. Test w pon robie lub najpóźniej we wt. Oby te potencjalne dwoe różowe kreski rzeczywiście były różowe ;)

U mnie wykres tak wyglada teraz. Obecnie nad morzem nie mierzę nic. Relaks i luz.

IMG_2065.JPG

Załączniki

• IMG_2065.JPG
    IMG_2065.JPG
    359 KB · Wyświetleń: 632
Powiem szczerze, że na to liczę, bo może faktycznie jakieś babskie plemniki przeżyły.
Na dzis termin @ a jej nie ma [emoji1307] oby tak dalej. Urlop pełna para. Test w pon robie lub najpóźniej we wt. Oby te potencjalne dwoe różowe kreski rzeczywiście były różowe ;)

U mnie wykres tak wyglada teraz. Obecnie nad morzem nie mierzę nic. Relaks i luz.

Zobacz załącznik 879868

Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Dziewczyny wysyłam wzyztsko w świat! Już nie prosze o drugie - męskie - fluidy, więc brać u wyssać ze mnie do zera :D

Jeśli chodzi o jajowody, w Polsce to oczywiście nie jest legalne na życzenie (czego naprawdę nie rozumiem ...) Więc trzeba byłoby kombinować. Mąż może to zrobić od ręki - nie ma jak równość :D
Ale póki co myślę o szczęśliwym porodzie :)

I u nas to za ROWNE 3 miesiące - 12 tygodni :) ale czas leci ...

reklama
Do góry