reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczynki :D wpadam się pochwalić prawdopodobnie jak wszystko dobrze pójdzie w sierpniu wracam do pracy ;) zdegradowałam się sama na niższe stanowisko, nie dam rady psychicznie :( kasa mniejsza ale
zdrowie i moja psycha

najważniejsze :) przerwa w

staraniach ze względu na ślub w
bliskiej rodzinie w kwietniu 2019
V

Buziaki i kciuki

reklama
@Biedronka0506 to powodzenia, niech Ci sie Twoje plany zrealizują tak jak planujesz [emoji1307]

@szczypiorkowa12345 biore cały różowy baby dust... na bliźniaczki [emoji7][emoji7][emoji173]️
Fajnie by było żeby sie tak wymienić!
Sterylizacja to bardzo definitywny krok! Ja bym sie nie zdecydowała, czasami takie dziecko nieplanowane może byc największym szczęściem, i mimo, ze my w tym momencie nie chcemy to może sie okazać największym darem od samego Boga.

Martoosia-wyglada jakby byla owu 2 dni pozniej jak piszesz :)

Powiem szczerze, że na to liczę, bo może faktycznie jakieś babskie plemniki przeżyły.
Na dzis termin @ a jej nie ma [emoji1307] oby tak dalej. Urlop pełna para. Test w pon robie lub najpóźniej we wt. Oby te potencjalne dwoe różowe kreski rzeczywiście były różowe ;)

U mnie wykres tak wyglada teraz. Obecnie nad morzem nie mierzę nic. Relaks i luz.

IMG_2065.JPG

Załączniki

• IMG_2065.JPG
    IMG_2065.JPG
    359 KB · Wyświetleń: 627
Powiem szczerze, że na to liczę, bo może faktycznie jakieś babskie plemniki przeżyły.
Na dzis termin @ a jej nie ma [emoji1307] oby tak dalej. Urlop pełna para. Test w pon robie lub najpóźniej we wt. Oby te potencjalne dwoe różowe kreski rzeczywiście były różowe ;)

U mnie wykres tak wyglada teraz. Obecnie nad morzem nie mierzę nic. Relaks i luz.

Zobacz załącznik 879868

Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Dziewczyny wysyłam wzyztsko w świat! Już nie prosze o drugie - męskie - fluidy, więc brać u wyssać ze mnie do zera :D

Jeśli chodzi o jajowody, w Polsce to oczywiście nie jest legalne na życzenie (czego naprawdę nie rozumiem ...) Więc trzeba byłoby kombinować. Mąż może to zrobić od ręki - nie ma jak równość :D
Ale póki co myślę o szczęśliwym porodzie :)

I u nas to za ROWNE 3 miesiące - 12 tygodni :) ale czas leci ...

reklama
Do góry