reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gorligor- a synus jak z ta stulejka? Ile ma lat? Ja wlasnie mam z mpim.najmlodszym, mamy jeszcze czekac wg
Zalecen lekarza, i mam nadzieje ze samo sie rozwiaze ale juz sie boje [emoji33], bo mialam wrazenie ze mu sie taki balonik juz robil i sie zamknelo ale nie taka malusienka dziureczka jest, a jaki mialas podwojny wozek?

reklama
@Miciur-ka róbcie "masaże" w kąpieli , codziennie. I mój mały miał przepisany krem na blizny contratubex i tym masowałam codziennie. Ale czy się uda... U nas trochę pomogło ale trzeba było odklejać napletek,na szczęście w narkozie przy okazji operacji na przepuklinę. Teaz jest ok.

Ostatnia edycja:
Martoosia-wyglada jakby byla owu 2 dni pozniej jak piszesz :)

Gorligor - doczytalam o wozku x

Ajlak- pamietam Cie ;) , wielkie gratulacje niech mala zdrowo rosnie, jakie imie wybraliscie coreczce?

Grabcia- na implantacje - ananas tak , ja kupilam.bromelain- to to samo w pigułce ;),(1-5dpo), a moja gin jeszcze poleca sex najzwyczajniej w swiecie zeby bylo dobre ukrwienie ;) i to co leeleeth wspomina :)

Baby girl- nie ma czegos takiego jak wzrost temp iles godzin po owu, jajko zostaje wypuszczone i zyje ok doby, wzrost progesteronu powoduje wzrost temp na wykresie to znaczy ze jajko zostalo wypuszczone , moglo byc to zalozmy o 2 am a ty np. Jak mierzysz o 5 am to juz 3 h minely , ciezko okreslic wiec, to tylko potwierdza ze bylo, a testy robisz , szyjke badasz? Ja wyczailam moja owu tak w tym cyklu ze owu bylo pomiedzy 5 a 9 rano , ale to i tak dalej kilka h , ale jakbym strzelala to bym zalozyla ze owu byla po srodku ;)

Elena to chyba raczej twoja corka ze wczesniejszych staran bo zanim.maz byl o 15 a plemniki 7h potrzebuja zeby sie "uzdatnic " do zaplodnienia

Ja testuję w czw jeśli @ nie przyjdzie. Ale czuję ze nie udało mi się w tym cyklu zafasolkowac gdyż już od kilku dni brzuch pobolewa mnie na @ w dodatku strasznie nerwowa sie zrobiłam:confused: kto jeszcze wkrótce testuję? Jak się czujecie?:happy:

@Miciur-ka uwielbiam jak się odzywasz :) haha to mój mezus się będzie cieszył.. Nie dość że króliczki to po też żeby wspomóc implantacje... Ale bym chciała żeby się udało... Powoli widzę że coraz mniej staraczek tak się tutaj pusto robi... Dziewczyny co u was? Kiedy testujecie? Wizytujecie ??
@Grabcia123 czyli sex,sex i jeszcze raz sex :p
Pusto nieee...,dużo nas tu jest starających się. To przez wakacje. I ja naprzyklad mniej zaglądam bo dzięki temu mniej się nakrecam i mniej przeżywam.
Ja mam termin @ na 1 sierpnia więc jeszcze dużo czekania. Trzeci cs. Poprzednim razem załapało przy trzecim,może teraz też ;)

U mnie dzisiaj temp skoczyła w górę wiec nagle mam nadzieje, ze coś pyknęło [emoji6][emoji23]
Dziś 5dpo i straaaasznie mi sie dłuży. Wczoraj zrobiłam głupi quiz na fb, co przyniesie rok2018 i wyszło, ze córeczkę [emoji23][emoji23][emoji23] tak mi sie skojarzyło ze @szczypiorkowa12345
A co do Twojego problemu z ludźmi to powiem Ci Szczypiorku, ze trochę mnie szokuje podejście ludzi. Jednak mimo XXI wieku cześć ludzi jest w średniowieczu kiedy to chłopcy stanowili wartość.
Ja Ci @szczypiorkowa12345 tej „umiejętności” tworzenia córek zazdroszczę. Może jak będziesz miała w głowie to jak bardzo my tutaj chciałybyśmy byc na Twoim miejscu ułatwi Ci radzenie sobie z takimi przytykami? Tule mocno!
@Grabcja123 tyle seksow to Wam sie przeje [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Mój tez sugerował, ze na króliczki ale ostatnio tydzień co drugi dzień i ledwie żył [emoji23][emoji23][emoji23]
Wiec nawet nie biore pod uwagę.
Z tymi seksami ułatwiającymi implantację to są podzielone zdania. Jedni mówią, ze ułatwia, inni, ze absolutnie nie wolno, a inni, ze nie ma znaczenia. Za dochtorami nie nadążysz [emoji6][emoji23]

reklama
#leeleeth a bier Ty wsyztskie moje różowe plemniki i jajeczka :) mi się już nie przydadzą naprawdę !:)

Ja wogole ostatnio doszłam do wniosku, że mógłbym podwiązać sobie jajowody. Tak , mówię poważnie. 3cie dziecko to dla mnie już spełnienie rodziny a też żyć w takim lekkim strachu a gdy coś gdzieś kiedyś i jednak ... :D mąż stwierdził że chyba do reszty zgłupiałam hahaha :D
Ale ja poważnie o tym myślę ... :) Szkoda ,że nie można oddawać tych umiejętności robienia dzieci w danej płci - ja na dziewczynke mam tyle że chyba każda z was potem miałabym bizniaczki :D haha

Do góry