reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Ale mnie cycki bolą
Ja też nie mam już obsesji córki.Ostatnio stwierdzìłam że jestem gotowa na zdrowe dziecko a nie koniecznie córke.Co ma być to będzie ale spróbować można.Więc rozważam która metoda najlepsza dla mnieLeeleeth nie martw sie nie tylko u Ciebie dziwne cykle sa bo i U mnie już jest 32dc a @ ani widu ani slychu. A miałam nadzieję że się wszystko unormuje i będzie ok a tu blada d..a i pewnie znowu będzie luteina na uregulowanie cyklu.
Alex my też będziemy na króliczki bo nie mam sił i nerwów do śledzenia kiedy owu itp dlatego też gdy tylko pojawi się śluz plodny jedziemy codziennie aż mój m padnie
A z drugiej strony chce też szybko zajść w ciąże bez względu już na płeć. Jakoś to dramatyczne doświadczenie wyleczylo mnie z tego pragnienia na siłę córki, nawet gdy widzę malutkie dziewczynki już nie czuję tego co wcześniej, tego klucia w sercu. Oczywiście marzenie zostanie do końca ale Jedyne czego teraz pragnę to być w zdrowej donoszonej ciąży i urodzić zdrowego bobasa
martoosia04
Ostatecznie i tak będziemy kochać [emoji23][emoji23][emoji23]
belle81
To wszystko dziś dla mnie takie trudne
Mój cykl rozwalny totalnie,według mnie bezowulacyjny. Żadnych objawów i odczuć. Chyba wiek robi swoje,albo stres... Tak bardzo chciałabym być już w ciąży.
Już mnie męczy to całe planowanie. Tak jak dziewczyny piszą po przykrych doświadczeniach koleżanek zeszła ze mnie dzika chęć posiadania córki...teraz mam dziką potrzebę bycia w ciąży.
Codziennie patrząc na swoich synów mam ogromną satysfakcję że wychowałam tak wspaniałych ludzi i wiem że kolejny syn byłby dumą dla mnie.
Dziś moja kuzynka pochwaliła się ciąża i mówi że chyba dziewczynka...ale powiedzala to w taki sposób... generalnie wolałaby chłopca bo na już jednego i drugi syn byłby idealny.
Patrzyłam na nią i z zazdrością i dotknełam brzuszka z nadzieją że przyniesie mi szczęście.
Przepraszam Was ...to chyba "depresja" przed okresem. Musiałam się wygadać,a wiem że wy jesteście zawsze. ...i butelka wina Dobranoc
Mój cykl rozwalny totalnie,według mnie bezowulacyjny. Żadnych objawów i odczuć. Chyba wiek robi swoje,albo stres... Tak bardzo chciałabym być już w ciąży.
Już mnie męczy to całe planowanie. Tak jak dziewczyny piszą po przykrych doświadczeniach koleżanek zeszła ze mnie dzika chęć posiadania córki...teraz mam dziką potrzebę bycia w ciąży.
Codziennie patrząc na swoich synów mam ogromną satysfakcję że wychowałam tak wspaniałych ludzi i wiem że kolejny syn byłby dumą dla mnie.
Dziś moja kuzynka pochwaliła się ciąża i mówi że chyba dziewczynka...ale powiedzala to w taki sposób... generalnie wolałaby chłopca bo na już jednego i drugi syn byłby idealny.
Patrzyłam na nią i z zazdrością i dotknełam brzuszka z nadzieją że przyniesie mi szczęście.
Przepraszam Was ...to chyba "depresja" przed okresem. Musiałam się wygadać,a wiem że wy jesteście zawsze. ...i butelka wina Dobranoc
baby_girl
Belle łączę się w bólu
U mnie dzisiaj 10dpo, oczywiście na testach nie ma nawet cienia miejsca gdzie powinna być kreska. Jak ja nie lubię testować, mieć tę durną nadzieję jak ten test się wybarwia
Plamiłam 5 poprzednich dni, wykres bardzo słaby w drugiej fazie, góry doliny, ogólnie temperatura niższa niż kiedyś... Bez brania progesteronu nawet nie mam co myśleć o kolejnym cyklu
Miłego dnia Dziewczyny!
A w ogóle to jak się nasze ciężarne czują? Opowiadajcie kiedy wizyty macie? Lubię na nie czekać razem z Wami, także podawajcie terminy mi tu szybciutko!
U mnie dzisiaj 10dpo, oczywiście na testach nie ma nawet cienia miejsca gdzie powinna być kreska. Jak ja nie lubię testować, mieć tę durną nadzieję jak ten test się wybarwia
Plamiłam 5 poprzednich dni, wykres bardzo słaby w drugiej fazie, góry doliny, ogólnie temperatura niższa niż kiedyś... Bez brania progesteronu nawet nie mam co myśleć o kolejnym cyklu
Miłego dnia Dziewczyny!
A w ogóle to jak się nasze ciężarne czują? Opowiadajcie kiedy wizyty macie? Lubię na nie czekać razem z Wami, także podawajcie terminy mi tu szybciutko!
Justyna_maj2017
To ja się zgłaszam, bo mam dzisiaj wizytę dzisiaj wg om 7+5 miałam w weekend znowu plamienie. Chyba w tej ciąży muszę więcej odpoczywać, bo plamie zaraz jak coś więcej się poruszam... Oby to nie było nic groźnego
reklama
Podziel się: