reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Trzymam kciuki za wizytę i betę [emoji1307]

U mnie dziś w teście owu blada kreska... ciekawa jestem czy po prostu test za wcześnie robiłam czy za bardzo rozwodniony... niby nie był z pierwszego moczu... wrócę po pracy do domu, to zrobię nowy [emoji848]

Poza tym cycki bolą nadal. Czasem brzuch jak na @.

Belle łączę się w bólu :(
U mnie dzisiaj 10dpo, oczywiście na testach nie ma nawet cienia miejsca gdzie powinna być kreska. Jak ja nie lubię testować, mieć tę durną nadzieję jak ten test się wybarwia :(
Plamiłam 5 poprzednich dni, wykres bardzo słaby w drugiej fazie, góry doliny, ogólnie temperatura niższa niż kiedyś... Bez brania progesteronu nawet nie mam co myśleć o kolejnym cyklu :(

Miłego dnia Dziewczyny!

A w ogóle to jak się nasze ciężarne czują? Opowiadajcie :) kiedy wizyty macie? Lubię na nie czekać razem z Wami, także podawajcie terminy mi tu szybciutko!
Ja mam wizytę jutro, ogólnie kiepsko się czuję. Mnie lekarka tez ostrzegała, ze mogę dostac plamien i wtedy od razu na l4 i odpoczynek.

Ja plamienia miałam w 2 ciąży - zrobił mi się krwiak w macicy. Ale po progesteronie zniknął .

Teraz czekam na wyniki do 22:/

cześć kochane! melduję, że wróciliśmy, a ja wracam do was pełną parą...
trzymam kciuki za wizytę oraz za betę :) a reszta dziewczyn co tam? ile zostało nas starających ? nasze ciężaróweczki jak sie maja??

Dziewczyny i tak chcialam z4obic jak mowicie 3 dni pod rzad i tez nie dalo rady. Jak ja mam zajsc w ciaze z jednym stosunkiem w plodne i jeszcze albo daleko od owu albo niewiadomo czy byla :( jakos sie tak nastawilam pozytywnie na ten cykl i jak zwykle mnie maz zawiodl. Nie czuje sie zestresowana czy cos. Mialam dobre przeczucia poprostu. I taki trochę zal pozostal ;)

reklama
Kredka ok 22. Tam zawsze mega długo ....:/ a gin mnie wcisnął za tydzień na wizytę. Trochę za szybko, serduszka pewnie nie zobaczę ale wole iść za tydzień niż za miesiąc jak miał
Wolne. Zaczął się okres oczekiwania :)

Do góry