reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Luisa piękna beta :) można oficjalnie gratulować :D gratuluję :D

Powiesz mi w którym dniu po owu zrobiłaś test na którym nic nie wyszło, a także potem w którym dpo zrobiłaś i wyszły dwie kreski?

reklama
Baby girl test zrobiłam w 8 i 9 dpo i nic. W 10 dpo ( dzień miesiączki ) miałam plamienie wiec chyba implantacja... Test zrobiłam w 11dpo i pokazał kreskę dość wyraźna, nie cień cienia:)

Luisa bardzo Ci dziękuję za odpowiedź, o taką mi chodziło :D

Mega się cieszę, że Wam się udało! Jednak co króliczki to króliczki hehehe :D

Gratuluję Luisa!:tak: z tego co udało mi się wyczytać to faktycznie sporo pomagałaś losowi aby teraz była córeczka więc pewnie tak będzie:) Ale nie doczytałam o co chodzi z tymi króliczkami?:-p

reklama
Wymarzona codzienne sexy :-) u nas w sumie 9 dni. Niektórzy maja z tego córkę inni nie.... wiadomo loteria. Ja chciałam zwiększyć szanse na ciąże - niestety nie umiałam określić dnia owulacji by działać metoda bdm czyli 2-3 dni przed owu.

Do góry