reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Fajnie. Mowie moj to nie daje rady i nigdu nie dawal az dziwne ze on ma dwoch synow

Może spróbuj trzy dni pod rząd ? Może da radę i będę króliczki [emoji6]

U mnie sie pokićkał cykl, trwał 22dni mimo luteiny. Lipa straszna!
Wróciłam do diety i pierwsze co rzuciło mi sie w oczy to ze nadal trzymałam dietę mimo nie pilnowania, pierwsze wpisy w apce i procenty sie trzymały same [emoji23]
Matko jak to w głowie siedzi [emoji86]

Leeleth chyba w nawyk to wchodzi ja jak zaszłam to pomyślałam sobie co zjem hehe a w sumie oprócz tego ze zjadłam troszkę wołowinkę i więcej owoców to trzymam się diety haha :)

A co do króliczków to kredka zrób jak leeleth mówi 3 dni pod rząd. Myśle ze nieważne czy 3 czy 9. Ja zrobiłam 9 bo nie miałam pojęcia kiedy owu i mąż nie chciał stracić tego cyklu wiec jak mnie tylko coś zakuło w jajniku to jazda hehehe

U nas było mechanicznie. Myśle ze
Max 3 cykle byśmy tak dali radę. Chwała Bogu ze wyszło w 1 hehehe

To nie te lata już hahaha

Ale mąż się zawziął bo kolega mu powiedział ze tak dwie córki zrobił hahah
My też ! 2 córki króliczkowe :D 3cia zupełnie inaczej ale my skazani jesteśmy na tutu z brokatem hahaha :D

Dziewczyny a króliczki to do samej owulacji czy kończyć 2 dni przed.Bo w sumie i tak muszę odczekać przynajmniej do sierpnia ale co tam strategie mogę sobie układać.Bo tylko plany i nadzieja pozwala mi przetrwać po poronieniu.
I czym więcej czytam tym mniej wiem.Czy lepsze króliczki czy 2dni przed.

reklama
Leeleeth nie martw sie nie tylko u Ciebie dziwne cykle sa bo i U mnie już jest 32dc a @ ani widu ani slychu. A miałam nadzieję że się wszystko unormuje i będzie ok a tu blada d..a i pewnie znowu będzie luteina na uregulowanie cyklu.
Alex my też będziemy na króliczki bo nie mam sił i nerwów do śledzenia kiedy owu itp dlatego też gdy tylko pojawi się śluz plodny jedziemy codziennie aż mój m padnie :-D
A z drugiej strony chce też szybko zajść w ciąże bez względu już na płeć. Jakoś to dramatyczne doświadczenie wyleczylo mnie z tego pragnienia na siłę córki, nawet gdy widzę malutkie dziewczynki już nie czuję tego co wcześniej, tego klucia w sercu. Oczywiście marzenie zostanie do końca ale Jedyne czego teraz pragnę to być w zdrowej donoszonej ciąży i urodzić zdrowego bobasa :)

Do góry