reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziś miałam mega ciekawy a zarazem trudny dzień .
Odwiedziła mnie znajoma z bliźniakami, które urodziła 3.5msx temu, dwóch chłopców - Ignacy i Franek ;) kochane urwisy i takie grzeczne ... Mają jeszcze 1 starszego synka, który ma 5 lat.
O bliźniaków starali się 7msc, bo robili to z lekarzem monitoringiem + miała być dziewczynka :D ale wyszło inaczej ...

I tak ja patrzyłam na nich i wzdychalam a ona patrzyła na moje córki i brzuch i też wzdychała. I tak obie stwierdziłysmy, że dzieciaki kochamy miłością bezgraniczną ! Ale życie jest do dupy, bo pomimo ze czegoś bardzo chcemy nie jest dane nam to dostać :) ... Taka refleksja na koniec dnia :D

No to ładnie fasolka rośnie ;) Oby tak dalej.
Musisz uważać podczas igraszek bo tam jest teraz wszystko bardzo ukrwione i każde otarcie może powodować plamienie. Dobrze że sprawdziłaś u lekarza to jesteś spokojna że z dzidzią wszystko ok. Spokojnej ciąży ;)
A który już i Ciebie tc?
Dziękuję Wam bardzo :)

Dzisiaj 6t 5d, a wg usg 6t 4d, więc się pokrywa :)

Czasem im bardziej się pragnie, tym mniej to wychodzi. Może staramy się za bardzo zamiast zaakceptować to, co nam pisane...
Finalnie i tak nam pozostaje zaakceptować to co nam pisane :D
Ja już po pierwszym USG w 12 tyg jak lekarz powiedział że będzie dziewczynka już byłam na to w pełni przygotowana :)
Porostu, u nas ten gen jest tak silny że nie ma opcji na chłopca i tyle :)

Aąaaaaa dziewczyny !!! Moja szwagierka ciąży !!! Z 4rtym - nie planowanym !!! :) Oni mają 3 córki, wczoraj dzownic zaryczana że wpadka i 8tydzien :) tamte dzieci już podrośnięte , oboje ruszyli wwpracy, ona awans itd itd a oni nie planowali nawet 3go dziecka a tu masz. Oczywiście wybilam jej z głowy te płacze i wytłumaczyłam odpowiednio :D ale oczywiście temat nr 1 w rodzinie czy UDA SIE WRESZCIE CHLOPAK ?! zeszli z nas, im współczuję pytań wrrrr Aha onio czują z że będzie dziewczynka, i mówi że teoretycznie w sama owu z przerwą prawie 7 dni ale będzie dziewczynka hahaha zobaczymy za niecały MSC :D
Taka blnowinana początek wakacji !!! :D

Ostatnia edycja:
ale fajnie Justynka jatez bym juz chciala 2 krechy ujrzeć niecieepliwa jestem. A mnie sluchajcie rozlozylo. Kaszel i katar. Gardło mi juz przeszło:( u mnie zaczynaja sie plodne dni [emoji14]
No to jesteś teraz 'pociagajca' lux hahaha :D ale żarty na bok, pogoda durna u nas wszyscy chorzy , ja nie wiem ... Jutro jedziemy na odsłuch i aż cierpne co nam powie lekarka.

reklama
Do góry