reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja teraz nie wiem kiedy mam owulacje. Zreszta tej pewności nie mam nigdy wiec baby dust nie dla mnie a na monitoring nie mam czasu.

Teraz brałam clo i czuje prace jajników ale jeszcze to nie owu. Ale ja nie chce tego rozwlekac w czasie....

Robimy króliczki wg przepisu szczypiorkwej haha

Osobiście w pH nie wierze- po prostu ...

reklama
Dzień dobry kochane. Mam nadzieję że dziś będzie 1dc i postanowiłam na spokojnie podejść aż tak się nie wsłuchiwac.. Ostatnio pisalyscie że wg was dziewczynka lepiej na króliczki niż z abstynencji.. Dlatego mam kilka pytań.. Od kiedy sexiki?? Od zakonczenia @??? Do kiedy? Do owu czy dwa dni przed?? I mezus zawsze kończy w środku czy tylko w docelowym ?
Hejka dziewczyny cały czas was podczytuje ale aktywna na forum będę za 2 lata bo wtedy ruszam ale ja metodą na króliczka mam 2-giego cudownego chłopca także z własnego doświadczenia mogę odradzić ;-) a dodam że miałam kilka czynników spełnionych także nie tylko na tym się opierałam :-)

Ja wam mówię że facet ma głównie w płci swoją rolę i koniec[emoji6]to wyjaśnia 3 dziopki u Szczypiorkowej 3 chłopakow u mnie, u mojej cioci 3 córki i jej mąż też ma core z poprzedniego związku tak samo jak moja przyjaciółka ma 2 córki z mężem a jej mąż także córkę jeszcze z poprzedniego małżeństwa..

reklama
Do góry