kredkaczarna
Fanka BB :)
Eh podkusilo mnie zrobic teraz ale ani sladu kreski to chyba nie ma co robic jutro... tylko czekac na okres. Ma byc 13stego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eh podkusilo mnie zrobic teraz ale ani sladu kreski to chyba nie ma co robic jutro... tylko czekac na okres. Ma byc 13stego
Wg mnie tez moze być za szybko, lepiej zrobić z porannego moczy. Mi w ciąży z synkiem wyszla bardzo slaba kreska dopiero w dzień spodziewanej miesiączkiEh podkusilo mnie zrobic teraz ale ani sladu kreski to chyba nie ma co robic jutro... tylko czekac na okres. Ma byc 13stego
Ja nie pomogę, bo nigdy temp nie mierzyłam@kredkaczarna i jak???
kobietki doradzcie mi.. Temp mierze od zawsze w ustach bo jak zaczęłam mierzyć to spał u nas jeszcze synek i jakoś nie mogłam się przełamać żeby przy nim mierzyć w pochwie.. W tym miesiącu nie dość że moje wyniki mogą być niewiarygodne bo często np o 4 się budziłam siku czy szłam do małego no i byłam chora to ten wykres szaleje że szkoda patrzeć na niego.. Dzis lub jutro powinnam mieć @ zawsze w pierwszym dniu temp spada do ok 36.2 a u mnie od 3 dni też mierzonych różnie wskazuję 36.5 więc dziś postanowiłam zmierzyć w pochwie a tam się waha od 36.8-37.0 i powiedzcie mi czy takie temp moda świadczyć o jakiś zaburzeniach? Gina jak się nic nie zmieni mam za 1.5tyg