reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa Ty już skończ z tą dziopka :D nie uwierzę dopóki nie zrobią Ci następnego usg ;)
Ehhh jak pisałM wyżej ja już jestem nastawiona na dziopke :).
Chociaż moja córka cały czas mówi i pyta kiedy pojadę zobaczyć Igora o jej przywiozę zdjęcia :) dziś znów znalazłam skarpetkę która kupilam jako 'zaklinacz' teraźniejszości - oczywiście chlopieca. I tak nie żeby mi serce pękło, ale taka baaaaarsz malutka część mnie poczula taka ogormna pustkę ehhh tj takie trudne nawet do opisania.

Żyje się dalej ;)

reklama
Ja wczoraj widzialam córeczkę mojej znajomej. Jak slosko spała w gondoli...w miętowym rampersie i opaseczce z kwiatuszkiem. Poślinilam się i tyle ;)dziś doszły zamówione przeze mnie sukieniusie i rampersik na prezent właśnie dla tej małej. ..co ja będę Wam pisać. To i śliczne i słodkie i delikatne i....i tylko swojej córki w nie nie ubiorę. Boli? Boli jak dookoła innym jest ta córka dana a nam nie, ale wciąż ufam. Taki widać plan. Muszę nauczyć się z tym żyć. Staram się cieszyć w inny sposób.

@gorligorligor
Ja mam dokladnie to samo tylko z drugą płcią ehhh... Jak znalazłam te malutkie skarpetki chłopięce - no ciężko. Ale jak pisałam, to nie tak że serce mi pękło na polowke z boku i rozpaczy :D ale jednak taka maleńka część gdzieś posmutniała :)
A co 'najgorsze' - u nas WSZĘDZIE rodzą się chlocou, przysięgam ! Każda znajoma mam wrażenie że z chłopcem w ciąży lub urodziła chłopca :)

Jestem dziś na krzywej i tysiącu innych badań - Jezus jak ja tego nie lubię... A że ja wogole teraz słodyczy nie jem to ta glukoza to jakiś koszmar :/
Ale jak to w poczekalni bywa, siedza ze mną inne mamy, jedna z 4rka ciąża - 4 rech chłopców w tym 2- planowane dziewczynki z lekarzem, jak jej powiedziałam że u nas 3 dziewczynki w tym 1 planowana na chłopca to stwierdziła że ona już nie myśli o 5tym (!!!) A miala taki plan bo chyba nie ma sensu ... Ona sama miała 3 siostry i w tym momencie nie potrafi się odnaleźć w świecie chlopiecym. Zresztą jak ja w świecie różu, tutu i brokatu hahaha :D chociaż moja starsza córka odchodzi o tego koloru - idzie w żółty i czarny ;)
Dwie mamy z parka i 3cim w drodze.

Ja stwierdziłam że to wzyztsko nie sprawiedliwe ehhh :)

Jakiegos dola lapie dziewczyny. Dzis sie dowiedzialam ze kolejna moja kolezanka w ciazy. A wy tu takie malo optymistyczne posty piszecie. I mam skrajne emocje od no przeciez bede miala ta córkę i juz do nigdy nie bede jej miala. Tragedia. Jutro @ ma przyjsc

reklama
Hej dziewczyny
My już po badaniach mamy zdrowego 100% chłopca[emoji12][emoji7]
IMG_20180612_094746.jpg

Załączniki

• IMG_20180612_094746.jpg
    IMG_20180612_094746.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 659
Do góry