reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa Ty już skończ z tą dziopka :D nie uwierzę dopóki nie zrobią Ci następnego usg ;)
Ehhh jak pisałM wyżej ja już jestem nastawiona na dziopke :).
Chociaż moja córka cały czas mówi i pyta kiedy pojadę zobaczyć Igora o jej przywiozę zdjęcia :) dziś znów znalazłam skarpetkę która kupilam jako 'zaklinacz' teraźniejszości - oczywiście chlopieca. I tak nie żeby mi serce pękło, ale taka baaaaarsz malutka część mnie poczula taka ogormna pustkę ehhh tj takie trudne nawet do opisania.

Żyje się dalej ;)

reklama
Ja wczoraj widzialam córeczkę mojej znajomej. Jak slosko spała w gondoli...w miętowym rampersie i opaseczce z kwiatuszkiem. Poślinilam się i tyle ;)dziś doszły zamówione przeze mnie sukieniusie i rampersik na prezent właśnie dla tej małej. ..co ja będę Wam pisać. To i śliczne i słodkie i delikatne i....i tylko swojej córki w nie nie ubiorę. Boli? Boli jak dookoła innym jest ta córka dana a nam nie, ale wciąż ufam. Taki widać plan. Muszę nauczyć się z tym żyć. Staram się cieszyć w inny sposób.

@gorligorligor
Ja mam dokladnie to samo tylko z drugą płcią ehhh... Jak znalazłam te malutkie skarpetki chłopięce - no ciężko. Ale jak pisałam, to nie tak że serce mi pękło na polowke z boku i rozpaczy :D ale jednak taka maleńka część gdzieś posmutniała :)
A co 'najgorsze' - u nas WSZĘDZIE rodzą się chlocou, przysięgam ! Każda znajoma mam wrażenie że z chłopcem w ciąży lub urodziła chłopca :)

Jestem dziś na krzywej i tysiącu innych badań - Jezus jak ja tego nie lubię... A że ja wogole teraz słodyczy nie jem to ta glukoza to jakiś koszmar :/
Ale jak to w poczekalni bywa, siedza ze mną inne mamy, jedna z 4rka ciąża - 4 rech chłopców w tym 2- planowane dziewczynki z lekarzem, jak jej powiedziałam że u nas 3 dziewczynki w tym 1 planowana na chłopca to stwierdziła że ona już nie myśli o 5tym (!!!) A miala taki plan bo chyba nie ma sensu ... Ona sama miała 3 siostry i w tym momencie nie potrafi się odnaleźć w świecie chlopiecym. Zresztą jak ja w świecie różu, tutu i brokatu hahaha :D chociaż moja starsza córka odchodzi o tego koloru - idzie w żółty i czarny ;)
Dwie mamy z parka i 3cim w drodze.

Ja stwierdziłam że to wzyztsko nie sprawiedliwe ehhh :)

Jakiegos dola lapie dziewczyny. Dzis sie dowiedzialam ze kolejna moja kolezanka w ciazy. A wy tu takie malo optymistyczne posty piszecie. I mam skrajne emocje od no przeciez bede miala ta córkę i juz do nigdy nie bede jej miala. Tragedia. Jutro @ ma przyjsc

reklama
Hej dziewczyny
My już po badaniach mamy zdrowego 100% chłopca[emoji12][emoji7]
IMG_20180612_094746.jpg

Załączniki

• IMG_20180612_094746.jpg
    IMG_20180612_094746.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 655
Do góry