wielkie gratulacje!!!Hej dziewczyny
My już po badaniach mamy zdrowego 100% chłopca[emoji12][emoji7]
Zobacz załącznik 866472
reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Jakiegos dola lapie dziewczyny. Dzis sie dowiedzialam ze kolejna moja kolezanka w ciazy. A wy tu takie malo optymistyczne posty piszecie. I mam skrajne emocje od no przeciez bede miala ta córkę i juz
Hej dziewczyny
Zobacz załącznik 866472
Gratulacje !!!
Piękny Gabryś
My czekamy do 20.06 - ehhh jajo zniose do tego czasu hahaha żeby choć złote było
Kruszynka123
Hehe u mnie jakoś w miarę zleciało, najważniejsze że dzidziuś zdrowy i teraz na tym się skupiam zaraz idę oglądać wózki[emoji12]Gratulacje !!!
Piękny Gabryś
My czekamy do 20.06 - ehhh jajo zniose do tego czasu hahaha żeby choć złote było
Kruszynka123
Oczywiście że się cieszę, wyzucam z glowy róż itp najważniejsze teraz żeby wszystko było dobrze...Kruszynka123 tylko się cieszyć! Gratulacje ogromne
Szczypiorkowa współczuję krzywej, też jej nie nawidze bleee nie znoszę cukru fuj na ostatniej krzywej wycisnęłam sobie cytryne hehhe e-kolezanki z forum tak mi poradzily : )
Co do glukozy można kupić w aptece cytrynowa ponoć lepsza, powodzenia [emoji6]
kitqa
Kruszynka123 wiem o tej glukozie z apteki ale wolałam mniej chemii wypić [emoji6]
Nie masz wózka po chłopcach?
Ja to najchętniej wszystko już bym sprzedała lub oddała a nie mam komu i jak tylko wspominam mężowi że już niedługo sprzedam wanienke po małej (bo mam taką na stelażu z siedziskiem i leżanka dla muszkow) to nic nie mówi... widzę że by chciał synka, a który facet nie chce? ach można zwariować.
Leeleeth jak tam rozbudowa domu?
A u mnie z pozytywów to mamy już kupiona ziemię [emoji16] i szykujemy się do budowy domu, myślimy nad budową domu z keramzytu, skandynawska technologia gdzie dom w stanie deweloperskim oddają po 3miesiacach! Któraś ma taki domek i może polecić?
Nie masz wózka po chłopcach?
Ja to najchętniej wszystko już bym sprzedała lub oddała a nie mam komu i jak tylko wspominam mężowi że już niedługo sprzedam wanienke po małej (bo mam taką na stelażu z siedziskiem i leżanka dla muszkow) to nic nie mówi... widzę że by chciał synka, a który facet nie chce? ach można zwariować.
Leeleeth jak tam rozbudowa domu?
A u mnie z pozytywów to mamy już kupiona ziemię [emoji16] i szykujemy się do budowy domu, myślimy nad budową domu z keramzytu, skandynawska technologia gdzie dom w stanie deweloperskim oddają po 3miesiacach! Któraś ma taki domek i może polecić?
kredkaczarna
Oo kitqa nie slyszalam o czyms takim nawet ciekawe jak to ma sie po kilkunastu latach [emoji848]
B
bibiU
Gość
Cudowny gratulacjeHej dziewczyny
Zobacz załącznik 866472
reklama
kitqa
masz nawet gwarancję na 50lat!Oo kitqa nie slyszalam o czyms takim nawet ciekawe jak to ma sie po kilkunastu latach [emoji848]
Takie domy są energooszczędne, (nie takie zajebiste jak pasywne ale zawsze lepsze niż z cegły) żadna pleśń nie wejdzie ani grzyb! ściany przez tą technologie wyciszaja pomieszczenia no jest wiele plusów i jestem zachwycona [emoji846]
Podziel się: