reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jakiegos dola lapie dziewczyny. Dzis sie dowiedzialam ze kolejna moja kolezanka w ciazy. A wy tu takie malo optymistyczne posty piszecie. I mam skrajne emocje od no przeciez bede miala ta córkę i juz
Hej dziewczyny
My już po badaniach mamy zdrowego 100% chłopca[emoji12][emoji7]
Zobacz załącznik 866472

Gratulacje !!!
Piękny Gabryś ;)

My czekamy do 20.06 - ehhh jajo zniose do tego czasu hahaha :D żeby choć złote było :D

Kruszynka123 tylko się cieszyć! Gratulacje ogromne
Szczypiorkowa współczuję krzywej, też jej nie nawidze bleee nie znoszę cukru fuj na ostatniej krzywej wycisnęłam sobie cytryne hehhe e-kolezanki z forum tak mi poradzily : )

Kruszynka123 tylko się cieszyć! Gratulacje ogromne
Szczypiorkowa współczuję krzywej, też jej nie nawidze bleee nie znoszę cukru fuj na ostatniej krzywej wycisnęłam sobie cytryne hehhe e-kolezanki z forum tak mi poradzily : )
Oczywiście że się cieszę, wyzucam z glowy róż itp najważniejsze teraz żeby wszystko było dobrze...
Co do glukozy można kupić w aptece cytrynowa ponoć lepsza, powodzenia [emoji6]

Kredkaczarna nic się nie doluj, wszystko jest dobrze : ) jesteś przed przyjściem czerwonej francy i to jej wina :)

A u mnie brak info o znajomych w ciąży, wysyp był jak ja byłam w ciąży a teraz spokój.
Az dziwne

Kruszynka123 wiem o tej glukozie z apteki ale wolałam mniej chemii wypić [emoji6]
Nie masz wózka po chłopcach?
Ja to najchętniej wszystko już bym sprzedała lub oddała a nie mam komu :( i jak tylko wspominam mężowi że już niedługo sprzedam wanienke po małej (bo mam taką na stelażu z siedziskiem i leżanka dla muszkow) to nic nie mówi... widzę że by chciał synka, a który facet nie chce? ach można zwariować.
Leeleeth jak tam rozbudowa domu?
A u mnie z pozytywów to mamy już kupiona ziemię [emoji16] i szykujemy się do budowy domu, myślimy nad budową domu z keramzytu, skandynawska technologia gdzie dom w stanie deweloperskim oddają po 3miesiacach! Któraś ma taki domek i może polecić?

reklama
Oo kitqa nie slyszalam o czyms takim nawet :) ciekawe jak to ma sie po kilkunastu latach [emoji848]
masz nawet gwarancję na 50lat!
Takie domy są energooszczędne, (nie takie zajebiste jak pasywne ale zawsze lepsze niż z cegły) żadna pleśń nie wejdzie ani grzyb! ściany przez tą technologie wyciszaja pomieszczenia no jest wiele plusów i jestem zachwycona [emoji846]

Do góry