reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Generalnie nie ma co porownywac wynikow z ust i z pochwy. I zawsze taki sam czas nalezy mierzyc. Ja mam ten co piszczy i nigdy sluzej nie trzymam. Ale fakt Twoja temp nie jest miarodajna jak nie spisz min. 4 h przed pomiarem. Ale o zadnych zaburzeniach innych raczej nie. Bo temp w pochwoe "dobra"

Generalnie nie ma co porownywac wynikow z ust i z pochwy. I zawsze taki sam czas nalezy mierzyc. Ja mam ten co piszczy i nigdy sluzej nie trzymam. Ale fakt Twoja temp nie jest miarodajna jak nie spisz min. 4 h przed pomiarem. Ale o zadnych zaburzeniach innych raczej nie. Bo temp w pochwoe "dobra"
O to super.. Zdziwiłam się że tak wysoka jak 37 jeszcze w dniu spodziewanej @ bo ja podstawowa mam niska temp i też mam ten piszczacy :) to super ale panikara jestem :)

Dzień dobry kochane. Mam nadzieję że dziś będzie 1dc i postanowiłam na spokojnie podejść aż tak się nie wsłuchiwac.. Ostatnio pisalyscie że wg was dziewczynka lepiej na króliczki niż z abstynencji.. Dlatego mam kilka pytań.. Od kiedy sexiki?? Od zakonczenia @??? Do kiedy? Do owu czy dwa dni przed?? I mezus zawsze kończy w środku czy tylko w docelowym ?

Dwie dziewczynki , zrobione na pełnym luzie i króliczkach od @ do kiedy chcemy :D

Robienie dziewczynek jest proste - chłopców jak wybrana w lotka :D

I to samo możecie powiedzieć Wy - Anny chłopców o dziewczynkach ahahahah :D

reklama
Dziewczyny my robimy przerywamy i docelowy w srodku bo sperma ph zmienia no ale kwestia co komu. Ja robie inaczej jak przy chlopakach moich. Ale kurde wez ustrzel ta owulacje jak mi nawet o dzien(!) Clo nie przyspieszylo. Do d z tym wszystskim

Do góry