Kruszynka123
Fanka BB :)
@szczypiorkowa12345 mnie też babcia się śniła i pow że będzie córka, do duszy z tymi snami nie ma co się zastanawiać nad tym tym bardziej że jeszcze parę dni i żadnych wątpliwości i mieć nie bede[emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@szczypiorkowa12345 mnie też babcia się śniła i pow że będzie córka, do duszy z tymi snami nie ma co się zastanawiać nad tym tym bardziej że jeszcze parę dni i żadnych wątpliwości i mieć nie bede[emoji12]
@leeleeth szybciutko ukryj swoje dane.To nie mój czas dziewczynki Zobacz załącznik 865146
[emoji24]
Uszy do góry, razem z marzycielka ruszcie do boju... Powodzenia [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110]@belle81 z tego smutku nie zauważyłam dzieki