reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Grabcia123 Wymiana plemników trwa 3cykle,jakies 90 dni czasem piszą że 72dni. Także przed planowaniem ciąży na chłopca już przez 90 dni spróbowałabym często współzyć/wymieniać nasienie abym w cyklu starankowym miała najsilniejsze plelminiki. A na dziewczynkę to moim zdaniem powinniście męża sterować, kazać mu palić papierosy ;) bo każdy alkohol niszczy czy uszkadza plemniki, dodatkowo kazalabym mężowi brać codziennie kąpiel we wrzątku i Brać te różne suplementy. Mężczyzna szczyt płodności osiąga właśnie co 3 miesiace

reklama
Justyna Oczywiste trzymam kciuki [emoji1307] co ja się tu nakibicuje hehe [emoji16]
Że tak się dopytam sexy bez zabezpieczenia do owu? A jak wyglądała wymiana spermy dwa miesiące wcześniej? Już wyjaśniam : ) bo nowe plemniory robią się z 90dni więc ważny jest też okres przed konkretnymi staraniami.
Szkoda że nie mam tyle odwagi pytać się znajomych o ich seksy haha miałam bym lepsze statystyki [emoji2]
Leeleeth mocno mocno [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Sent from my WAS-LX1A using Forum BabyBoom mobile app
Tak przed były stosunki z zabezpieczeniem co 2 dni. Ogólnie w każdym cyklu seksy są dość częste także wymiana na pewno była :D

Matko to dobrze, że dziewczynka nam wyszła od razu, bo takie katorgi, żeby się o nią postarać to masakra [emoji14]

IMG_5842.JPG

Wstawiam żeby zmienić główne

Załączniki

• IMG_5842.JPG
    IMG_5842.JPG
    88,9 KB · Wyświetleń: 661
@leeleeth tule mocno, ale nic straconego. Czuje, ze czeka na Ciebie dziewczynka :)
@Justyna_maj2017 właśnie robienie dziewczynki to masakra, ciągłe wyliczanie i dieta i suplementy a i tak ovu zrobi Ci psikus i sie przesunie ;)

Aaaaaa dupa! Chłopca jest dopiero ciężko ustrzelić ... :/ Albo przynajmniej nam hahaha :D wystarczy że owu Ci się przesunie i po ptokach :D

reklama
Do góry