reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Justyna Oczywiste trzymam kciuki [emoji1307] co ja się tu nakibicuje hehe [emoji16]
Że tak się dopytam sexy bez zabezpieczenia do owu? A jak wyglądała wymiana spermy dwa miesiące wcześniej? Już wyjaśniam : ) bo nowe plemniory robią się z 90dni więc ważny jest też okres przed konkretnymi staraniami.
Szkoda że nie mam tyle odwagi pytać się znajomych o ich seksy haha miałam bym lepsze statystyki [emoji2]
Leeleeth mocno mocno [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Sent from my WAS-LX1A using Forum BabyBoom mobile app

Leeleeth trzymam mocno kciuki! O której mają być wyniki?

Justyna piękna beta! Będzie zdrowy synek :)

A ja chyba zaliczyłam wpadkę stulecia :oops::D
Owu była jak zawsze 14dc. Od 21dc zaczęłam brać inofem 2 saszetki. 27dc były przytulanka bez zabezpieczenia, bo @ jest zawsze 27 lub 28dc. Dzisiaj mamy 31dc i @ nie ma. Za to 28dc mnie bolał brzuch, myślałam, że na @, ale teraz się zastanawiam czy to nie druga owu przez inofem :o podobno jest to możliwe o_O
Dodam tylko, że to jeszcze nie jest cykl staraniowy.

I teraz nie wiem czy nie przestać brać infemu do czasu pojawienia się @, bo on mi ją chyba wstrzymuje o_O

Ostatnia edycja:
Leeleeth trzymam mocno kciuki! O której mają być wyniki?

Justyna piękna beta! Będzie zdrowy synek :)

A ja chyba zaliczyłam wpadkę stulecia :oops::D
Owu była jak zawsze 14dc. Od 21dc zaczęłam brać inofem 2 saszetki. 27dc były przytulanka bez zabezpieczenia, bo @ jest zawsze 27 lub 28dc. Dzisiaj mamy 31dc i @ nie ma. Za to 28dc mnie bolał brzuch, myślałam, że na @, ale teraz się zastanawiam czy to nie druga owu przez inofem :o podobno jest to możliwe o_O
Dodam tylko, że to jeszcze nie jest cykl staraniowy.

I teraz nie wiem czy nie przestać brać infemu do czasu pojawienia się @, bo on mi ją chyba wstrzymuje o_O

Aąaaaaa i weź tu planuj !!! :D

@Majorcia testy biel, ledwie cień na owu. A temp poszła lekko w górę. Dlatego poszłam na betę, bo te testy mnie wykańczają a nie będę jak wariatka latać po aptekach i testy skupować [emoji6]

@leeleeth no przecież my tu zejdziemy do 15stej :D choć dla mnie sprawa jest jasna - baba będzie, a że baby lubią dramaturgię to i stresu musi być hahaha :D
Kochana z całego serca życzę Ci tego różu i tego brokatu i tego wszystkiego !!!:) :) :)

@Justyna_maj2017 blagam! Zaczaruj rzeczywistośc i spraw aby i Ciebie był wymarzony chłopiec :D zrób to dla mnie :D
Hahaha :D

A mi się dziś z niewiadomych mi przyczyn śniła zmarła babcia, z którą nie miałam jakiś wybitnie bliskich kontaktów ale jednak była obecna w moim życiu przez bardzo długi czas .i uwaga... Ja leżę na łóżku na oko 9msc, ledwo zipoe bo na zewnątrz żar się leje z nieba , i wchodzi ona. Byłam zaskoczona w tym śnie bo ona była po udarze i nie chodziła przez blisko 8 lat, i mówię jakim cudem weszła i wogole jakim cudem chodzi. Na co ona mi odpowiada że po śmierci można wszystko i człowiek jest taki lekki, a ja to ot tak na luzie tylko podsumowałam - aaaa no tak, racja. I pytam co słychać :D ona że Bóg dał i nie boli i może chodzić (to były jej największe marzenia ziemskie ). I ona do mnie od tak- Kasia ale Ty się nic nie martw, zdrowie będzie ! Ja mowie że musi być . Ona, że tak tak ale zdrowe będzie ! I taki uśmiech jakby 'cos planowala' taki tajemniczy no sama nie wiem ... Jakby mi chciała coś powiedzieć o dziecku coś więcej ale mldosza córka mnie obudziła o taaaadam - po ptokach :D

Częśc kochane. @leeleeth trzymam kciuki !!!! @kitqa możesz coś więcej powiedzieć o tych plemnikach 90 dni przed staraniami? Pierwszy raz coś słyszę...
Końcem czerwca wyjeżdżamy na wakacje a ja czuję się coraz gorzej.. W sumie już nic mnie nie boli czasami brzuch jak na @ a ta na być za 2dni ale od rana taka jestem słaba i do niczego w głowie mi się kręci wszystko mnie boli.. Ten miesiac jest tragiczny dla mnie i wakacje pewnie też takie będa..alr na pocieszenie wczoraj ukończyłam kurs jutro już mam pierwsze klientki także chociaż tyle

reklama
@leeleeth no przecież my tu zejdziemy do 15stej :D choć dla mnie sprawa jest jasna - baba będzie, a że baby lubią dramaturgię to i stresu musi być hahaha :D
Kochana z całego serca życzę Ci tego różu i tego brokatu i tego wszystkiego !!!:) :) :)

@Justyna_maj2017 blagam! Zaczaruj rzeczywistośc i spraw aby i Ciebie był wymarzony chłopiec :D zrób to dla mnie :D
Hahaha :D

A mi się dziś z niewiadomych mi przyczyn śniła zmarła babcia, z którą nie miałam jakiś wybitnie bliskich kontaktów ale jednak była obecna w moim życiu przez bardzo długi czas .i uwaga... Ja leżę na łóżku na oko 9msc, ledwo zipoe bo na zewnątrz żar się leje z nieba , i wchodzi ona. Byłam zaskoczona w tym śnie bo ona była po udarze i nie chodziła przez blisko 8 lat, i mówię jakim cudem weszła i wogole jakim cudem chodzi. Na co ona mi odpowiada że po śmierci można wszystko i człowiek jest taki lekki, a ja to ot tak na luzie tylko podsumowałam - aaaa no tak, racja. I pytam co słychać :D ona że Bóg dał i nie boli i może chodzić (to były jej największe marzenia ziemskie ). I ona do mnie od tak- Kasia ale Ty się nic nie martw, zdrowie będzie ! Ja mowie że musi być . Ona, że tak tak ale zdrowe będzie ! I taki uśmiech jakby 'cos planowala' taki tajemniczy no sama nie wiem ... Jakby mi chciała coś powiedzieć o dziecku coś więcej ale mldosza córka mnie obudziła o taaaadam - po ptokach :D
Szczypiorkowa kiedy masz połówkowe? Ja ciągle wierzę w tego Igora ;)

Do góry