reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Justyna Oczywiste trzymam kciuki [emoji1307] co ja się tu nakibicuje hehe [emoji16]
Że tak się dopytam sexy bez zabezpieczenia do owu? A jak wyglądała wymiana spermy dwa miesiące wcześniej? Już wyjaśniam : ) bo nowe plemniory robią się z 90dni więc ważny jest też okres przed konkretnymi staraniami.
Szkoda że nie mam tyle odwagi pytać się znajomych o ich seksy haha miałam bym lepsze statystyki [emoji2]
Leeleeth mocno mocno [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Sent from my WAS-LX1A using Forum BabyBoom mobile app

Leeleeth trzymam mocno kciuki! O której mają być wyniki?

Justyna piękna beta! Będzie zdrowy synek :)

A ja chyba zaliczyłam wpadkę stulecia :oops::D
Owu była jak zawsze 14dc. Od 21dc zaczęłam brać inofem 2 saszetki. 27dc były przytulanka bez zabezpieczenia, bo @ jest zawsze 27 lub 28dc. Dzisiaj mamy 31dc i @ nie ma. Za to 28dc mnie bolał brzuch, myślałam, że na @, ale teraz się zastanawiam czy to nie druga owu przez inofem :o podobno jest to możliwe o_O
Dodam tylko, że to jeszcze nie jest cykl staraniowy.

I teraz nie wiem czy nie przestać brać infemu do czasu pojawienia się @, bo on mi ją chyba wstrzymuje o_O

Ostatnia edycja:
Leeleeth trzymam mocno kciuki! O której mają być wyniki?

Justyna piękna beta! Będzie zdrowy synek :)

A ja chyba zaliczyłam wpadkę stulecia :oops::D
Owu była jak zawsze 14dc. Od 21dc zaczęłam brać inofem 2 saszetki. 27dc były przytulanka bez zabezpieczenia, bo @ jest zawsze 27 lub 28dc. Dzisiaj mamy 31dc i @ nie ma. Za to 28dc mnie bolał brzuch, myślałam, że na @, ale teraz się zastanawiam czy to nie druga owu przez inofem :o podobno jest to możliwe o_O
Dodam tylko, że to jeszcze nie jest cykl staraniowy.

I teraz nie wiem czy nie przestać brać infemu do czasu pojawienia się @, bo on mi ją chyba wstrzymuje o_O

Aąaaaaa i weź tu planuj !!! :D

@Majorcia testy biel, ledwie cień na owu. A temp poszła lekko w górę. Dlatego poszłam na betę, bo te testy mnie wykańczają a nie będę jak wariatka latać po aptekach i testy skupować [emoji6]

@leeleeth no przecież my tu zejdziemy do 15stej :D choć dla mnie sprawa jest jasna - baba będzie, a że baby lubią dramaturgię to i stresu musi być hahaha :D
Kochana z całego serca życzę Ci tego różu i tego brokatu i tego wszystkiego !!!:) :) :)

@Justyna_maj2017 blagam! Zaczaruj rzeczywistośc i spraw aby i Ciebie był wymarzony chłopiec :D zrób to dla mnie :D
Hahaha :D

A mi się dziś z niewiadomych mi przyczyn śniła zmarła babcia, z którą nie miałam jakiś wybitnie bliskich kontaktów ale jednak była obecna w moim życiu przez bardzo długi czas .i uwaga... Ja leżę na łóżku na oko 9msc, ledwo zipoe bo na zewnątrz żar się leje z nieba , i wchodzi ona. Byłam zaskoczona w tym śnie bo ona była po udarze i nie chodziła przez blisko 8 lat, i mówię jakim cudem weszła i wogole jakim cudem chodzi. Na co ona mi odpowiada że po śmierci można wszystko i człowiek jest taki lekki, a ja to ot tak na luzie tylko podsumowałam - aaaa no tak, racja. I pytam co słychać :D ona że Bóg dał i nie boli i może chodzić (to były jej największe marzenia ziemskie ). I ona do mnie od tak- Kasia ale Ty się nic nie martw, zdrowie będzie ! Ja mowie że musi być . Ona, że tak tak ale zdrowe będzie ! I taki uśmiech jakby 'cos planowala' taki tajemniczy no sama nie wiem ... Jakby mi chciała coś powiedzieć o dziecku coś więcej ale mldosza córka mnie obudziła o taaaadam - po ptokach :D

Częśc kochane. @leeleeth trzymam kciuki !!!! @kitqa możesz coś więcej powiedzieć o tych plemnikach 90 dni przed staraniami? Pierwszy raz coś słyszę...
Końcem czerwca wyjeżdżamy na wakacje a ja czuję się coraz gorzej.. W sumie już nic mnie nie boli czasami brzuch jak na @ a ta na być za 2dni ale od rana taka jestem słaba i do niczego w głowie mi się kręci wszystko mnie boli.. Ten miesiac jest tragiczny dla mnie i wakacje pewnie też takie będa..alr na pocieszenie wczoraj ukończyłam kurs jutro już mam pierwsze klientki także chociaż tyle

reklama
@leeleeth no przecież my tu zejdziemy do 15stej :D choć dla mnie sprawa jest jasna - baba będzie, a że baby lubią dramaturgię to i stresu musi być hahaha :D
Kochana z całego serca życzę Ci tego różu i tego brokatu i tego wszystkiego !!!:) :) :)

@Justyna_maj2017 blagam! Zaczaruj rzeczywistośc i spraw aby i Ciebie był wymarzony chłopiec :D zrób to dla mnie :D
Hahaha :D

A mi się dziś z niewiadomych mi przyczyn śniła zmarła babcia, z którą nie miałam jakiś wybitnie bliskich kontaktów ale jednak była obecna w moim życiu przez bardzo długi czas .i uwaga... Ja leżę na łóżku na oko 9msc, ledwo zipoe bo na zewnątrz żar się leje z nieba , i wchodzi ona. Byłam zaskoczona w tym śnie bo ona była po udarze i nie chodziła przez blisko 8 lat, i mówię jakim cudem weszła i wogole jakim cudem chodzi. Na co ona mi odpowiada że po śmierci można wszystko i człowiek jest taki lekki, a ja to ot tak na luzie tylko podsumowałam - aaaa no tak, racja. I pytam co słychać :D ona że Bóg dał i nie boli i może chodzić (to były jej największe marzenia ziemskie ). I ona do mnie od tak- Kasia ale Ty się nic nie martw, zdrowie będzie ! Ja mowie że musi być . Ona, że tak tak ale zdrowe będzie ! I taki uśmiech jakby 'cos planowala' taki tajemniczy no sama nie wiem ... Jakby mi chciała coś powiedzieć o dziecku coś więcej ale mldosza córka mnie obudziła o taaaadam - po ptokach :D
Szczypiorkowa kiedy masz połówkowe? Ja ciągle wierzę w tego Igora ;)

Do góry