reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Justyna dobrze ze robiliście częsta wymianie, ale sexy z zabezpieczeniem to przepis na dziewczynkę... ja tym sposobem tylko co 3,4dnj z zabezpieczeniem zrobiłam sobie dziewczynkę i Mikallo również.
Mam jednak nadzieję że zapiszesz się wśród osób które obala ta metodę i będzie chłopczyk [emoji1307][emoji6]
Bo na dziewczynkę zabezpiecza się aby nie zmienic ph i nic tam nie zostawiać a na chłopca trzeba do końca

Ja tak jak szczypiorkowa uważam że chłopca nie da się zrobić! a dziewuszke to Chop siup do wyrka i już jest [emoji41]

reklama
Grabcia123 Wymiana plemników trwa 3cykle,jakies 90 dni czasem piszą że 72dni. Także przed planowaniem ciąży na chłopca już przez 90 dni spróbowałabym często współzyć/wymieniać nasienie abym w cyklu starankowym miała najsilniejsze plelminiki. A na dziewczynkę to moim zdaniem powinniście męża sterować, kazać mu palić papierosy ;) bo każdy alkohol niszczy czy uszkadza plemniki, dodatkowo kazalabym mężowi brać codziennie kąpiel we wrzątku i Brać te różne suplementy. Mężczyzna szczyt płodności osiąga właśnie co 3 miesiace
Nic z tego [emoji6] moj maz pali żyje w stresie jest kierowca tryb siedzący co ponoc oslabia plemniki na weekend też piwko wypije jak to każdy, zatem zatem nie ma żadnego złotego środka na płeć[emoji12] szczęscie... I tyle...

Justyna dobrze ze robiliście częsta wymianie, ale sexy z zabezpieczeniem to przepis na dziewczynkę... ja tym sposobem tylko co 3,4dnj z zabezpieczeniem zrobiłam sobie dziewczynkę i Mikallo również.
Mam jednak nadzieję że zapiszesz się wśród osób które obala ta metodę i będzie chłopczyk [emoji1307][emoji6]
Bo na dziewczynkę zabezpiecza się aby nie zmienic ph i nic tam nie zostawiać a na chłopca trzeba do końca

Ja tak jak szczypiorkowa uważam że chłopca nie da się zrobić! a dziewuszke to Chop siup do wyrka i już jest [emoji41]
Ja dziewczynki zrobiłam na króliczka bez żadnych zabezpieczeń - pelan swoboda:D

Aaaa kurde bo właśnie to wszystko jest takie trudne , planowanie, oczekiwanie, inwestowanie itd itd itd jak dla mnie to planowanie ciąży nie miało absolutnie nic wspólnego z przyjemnością ehhh :/ ale za 4rtym razem ske udlao, co prawda nie wedle planu hahaha ale 'siadlo ' :D

Kruszynka1234 wiesz to jedna z teorii, wiadomo że u kogoś się sprawdzi a u innego nie. U mnie mąż mega stres, wiecznie wkur#=%:mad: chodzi : ) nie pali, biega, rzadko jada wołowinę, i lubi piwo ;) pewnie to żaden przepis.
Luisa rekomenduje metodę króliczkową [emoji6]

reklama
Do góry