reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Arya widzę że celowalas wysoko [emoji14]
Ja też uwielbiam te czasy... a gdy co roku leci film Sisi patrzę jak zaczarowana [emoji7] widziała któraś?

Widzisz. Marzycielka86 jesteś mądrzejsza o to straszne doświadczenie. A ja nadal gdzieś w głębi kitqi czuje ze szale można przesunąć w stronę jakies płci, a rozum mówi że to niemożliwe! więc gdybym starala się o dziecko na pewno wykorzystalabym w tym celu cała swoją wiedzę o planowaniu taka jestem głupia.

ania_g21 brat mojego taty ma 3synow! jeden z nich ma już syna a mój tata zrobił dwie córki hihi

Szczypiorkowa usłyszałam kolejny tekst gdybyś chciała możesz śmiało tym 'dogryzac' debilom : ) ekhmmm
"Sztuką jest zrobić dziurę w dziurze" :d hahaha można się już śmiać

reklama
Dziękuję dziewczyny :-* :-* :-* co ja bym bez Was zrobiła? :) :* nawet nie wiecie jak dużo mi daje to wasze wsparcie ;)

Marzycielka wiem co czujesz ale przeszłam to samo a właściwie dwa poronienia pod rząd za trzecim razem udało się i mam prześliczna córeczkę i powiem Ci że czas goi rany Pamiętam o moich aniołkach i jestem bardzo szczęśliwa i ty napewno też będziesz trzymam za Ciebie mocno kciuki

reklama
Do góry