reklama
Arya
Fanka BB :)
Wiec jeszcze jest czas. To i tak szybko wyszedl ci owu. Trzymam kciuki za dziewczynkę, to twoj czas [emoji8]10-11 powinna byc @
Arya
Ja nie. Zaszlam w ciaze w pierwszym cyklu starań [emoji6]. Mam 2 synow i malutka krolewne wiec wszystko jest możliwe.Powinnaś iść na betę ;D
Maziajka, arya - miałyście dietę?
U nas byl wtedy wysyp dziewczynek. Ja, Maziajka, Millo, Katja wszystkie mamy corki [emoji6]
Arya
Bedzie corka [emoji3][emoji3]Robiłam rossamanowski facelle i jest jakiś mikro cień Zobacz załącznik 864902
Tylko ni wiem czy widać na zdjęciu, na żywo widać lepiej. Pojawiła sie w okienku wiec nadal mam nadzieje, jutro liczę ze uda sie na betę podskoczyć
kredkaczarna
Kurde moj brat chce sie hajtac za rok no a ja bede z malym bejbikiem albo w ciazy [emoji848]
szczypiorkowa12345
@mihasiaaa ojeojeje !!! Gratulacje !!!! Będzie cora malowana !!! Dodam tylko że moja sąsiadka będę w 30dc miała ok 2tys i są bliźniaczki cudne kochane bliźniaczki
@leeleeth no przecież widać krechę jak nic to ja miałam mniejsza a jestem w ciąży hahaha więc nie ma nic do myślenia ,- maszerują jutro na betę !!!
Dziewczyny ale się cieszę waszym szczęściem !!! I trzymam moooocno kciuki o płeć !!! Niech passa płci zmieni się na naszą korzyść
@Marzycielka86 ja głęboko wierzę że następnym razem uda się Wam zdrowa ciąża w ilości hurtowej pink z brokatem oczywiście najważniejsze żeby dzidziuś i Ty byliście zdrowi ale ja wierzę w ten róż i koniec kropka
@leeleeth no przecież widać krechę jak nic to ja miałam mniejsza a jestem w ciąży hahaha więc nie ma nic do myślenia ,- maszerują jutro na betę !!!
Dziewczyny ale się cieszę waszym szczęściem !!! I trzymam moooocno kciuki o płeć !!! Niech passa płci zmieni się na naszą korzyść
@Marzycielka86 ja głęboko wierzę że następnym razem uda się Wam zdrowa ciąża w ilości hurtowej pink z brokatem oczywiście najważniejsze żeby dzidziuś i Ty byliście zdrowi ale ja wierzę w ten róż i koniec kropka
reklama
szczypiorkowa12345
A ja jako że jestem wierząca , byłam dziś z dziewczynami na sypaniu kwiatków znokazaji Bożego ciała. Wogole oczywiście zapomniałam w kieracie obowiązków , nie wiem w co ręce włożyć i przysięgam mam więcej obowiązków jak sprzed ciąży ehhh...
Ale wracając do tematu, była rodzina obok kością która ma 5tke dzieci - KAZDE ma jakąś dysfunkcje, niepełnosprawności, deficyt itp i UWAGA oni oficjalnie mówią że będą je 'robic aż urodzi się zdrowe, żeby miał się nimi kto zająć na starosc'
Dziewczyny nie mogłam się skupić do końca mszy, byłam tak poruszona, zniesmaczona i tak nawet wkurzona (!!!) Jak osoba dorosła może być tak głupia, nieodpowiedzialna i egoistyczna ! Normalnej mnie trzęsie do tej pory ...
Ale wracając do tematu, była rodzina obok kością która ma 5tke dzieci - KAZDE ma jakąś dysfunkcje, niepełnosprawności, deficyt itp i UWAGA oni oficjalnie mówią że będą je 'robic aż urodzi się zdrowe, żeby miał się nimi kto zająć na starosc'
Dziewczyny nie mogłam się skupić do końca mszy, byłam tak poruszona, zniesmaczona i tak nawet wkurzona (!!!) Jak osoba dorosła może być tak głupia, nieodpowiedzialna i egoistyczna ! Normalnej mnie trzęsie do tej pory ...
Podziel się: