reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
kredkaczarna
U mmie dzis 7dpo eh kusi mnie robienie testu szybciej ale wiem ze to bez sensu ,)
Ja będę się starac do sierpnia-wrzesnia jesli nie zaskoczy to znaczy ze nie jest nam pisane 3 dziecko
Kciuki dziewczyny za was wszystkie :*
Marzycielko duzo sily :*
Ja będę się starac do sierpnia-wrzesnia jesli nie zaskoczy to znaczy ze nie jest nam pisane 3 dziecko
Kciuki dziewczyny za was wszystkie :*
Marzycielko duzo sily :*
Justyna_maj2017
@Marzycielka86 dobrze, że się nie podajesz Twój Aniołek bedzie Cię wspierał w staraniach z nieba :*
@belle81 nowy cykl nowe szansę. Trzymam mocne kciuki za owocne starania [emoji110] [emoji110] [emoji110]
@leeleeth koniecznie zrób test. Mogą się jeszcze te 2 kreseczki pojawić ja w dniu okresu robiłam, a miałam bardzo słaba druga kreskę. U Ciebie jeszcze nie wszystko stracone
@belle81 nowy cykl nowe szansę. Trzymam mocne kciuki za owocne starania [emoji110] [emoji110] [emoji110]
@leeleeth koniecznie zrób test. Mogą się jeszcze te 2 kreseczki pojawić ja w dniu okresu robiłam, a miałam bardzo słaba druga kreskę. U Ciebie jeszcze nie wszystko stracone
Arya
Potwierdzam. U mnie owu wychodził szybciej niz ciążowy [emoji6]LELEETH a robiłaś owulacjyjny one gdy jest beta do 10 to nawet lepiej wychwytuja od ciążowych
mihasiaaa
U mnie tez owu szybciej niz ciążowyPotwierdzam. U mnie owu wychodził szybciej niz ciążowy [emoji6]
reklama
Arya
A kiedy masz termin @?
Mnie owu pokazywał 2 dni wcześniej niz ciążowy. A ciążowy dopiero dzień lub dwa przed @. Podobno u dziewczynek jest wyzsze hcg i szybciej wzrasta. Może dlatego szybciej widac juz na testech?
Podziel się: