reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@belle81 nie jesteś sama! Moja @ tuż tuż... Przykro mi też bo wiem że u mnie to potrwa długo ale z każdym miesiącem mam nadzieję... Za 2 tyg mam ginekologa o ile nic się nie zmieni zobaczymy co mi powie...

U mmie dzis 7dpo eh kusi mnie robienie testu szybciej ale wiem ze to bez sensu ,)
Ja będę się starac do sierpnia-wrzesnia jesli nie zaskoczy to znaczy ze nie jest nam pisane 3 dziecko
Kciuki dziewczyny za was wszystkie :*
Marzycielko duzo sily :*

@Marzycielka86 dobrze, że się nie podajesz :) Twój Aniołek bedzie Cię wspierał w staraniach z nieba :*

@belle81 nowy cykl nowe szansę. Trzymam mocne kciuki za owocne starania [emoji110] [emoji110] [emoji110]

@leeleeth koniecznie zrób test. Mogą się jeszcze te 2 kreseczki pojawić :) ja w dniu okresu robiłam, a miałam bardzo słaba druga kreskę. U Ciebie jeszcze nie wszystko stracone ;)

IMG_6121.JPG
IMG_6120.JPG

Oba z kreskami owu górny hcg

Załączniki

• IMG_6121.JPG
    IMG_6121.JPG
    100,4 KB · Wyświetleń: 725
  • IMG_6120.JPG
    IMG_6120.JPG
    115,2 KB · Wyświetleń: 728
reklama
Do góry