reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja jestem obecna :-) dziś chyba 9 dzień cyklu trochę się pogubiłam. Hehehe w tym miesiącu chyba króliczki będą ;-)

Leeleth czekam rano na info :-)))))

U mnie testy ciemnieja, umówiłam sie we wtorek do lekarza, to bedzie za szybko, ale moglam albo teraz albo 28, a tak dlugo nie wytrzymam ;) Zobaczymy, pewnie mnie gdzies wcisnie po tygodniu na zobaczenie serduszka. Jade zaraz do przychodni na pobranie krwi, żeby pojechać już z wynikami, bo ostatnio miałam tsh podwyższone. Betę, przy okazji tez zrobię.
@leeleeth @Justyna_maj2017 trzymam kciuki za kreseczki i betę.

Grabcia dziękuję że pytasz :) fizycznie czuję się dobrze ale psychicznie jeszcze nie mogę dojść do siebie :( dziś mija tydzień jak urodził się nasz aniołek :'( przy życiu trzymają mnie moje dzieci i mąż i dla nich muszę być silna, mam dla kogo żyć <3
Jednak razem z mężem postanowiliśmy ze będziemy się starać jeszcze raz ale już bez kombinacji i ostatni raz, także wrócę tu nie bawem tylko nie wiem czy już do tego czasu nie zostanę tu sama :-)
Leeleeth ja nadal wierzę i trzymam mocno kciuki :-* ✊✊✊
Mihasiaaa, Justyna za Was także ✊✊✊

Dziewczynki u mnie nadal biel, plus spadek temp nadal wierze ze może implantacja i zrobię ten test jutro, pojutrze ale już nie nastawiam sie na pozytyw.

@Marzycielko86 nie zostaniesz sama [emoji8]
Sporo dziewczyn ma teraz przerwę w starankach, ja tez zaraz będę miała wiec akurat wrócić do naszego #dreamteam [emoji7][emoji8]

A u mnie dziś znów 1dc... I tak mi jakoś źle. Siedzę sama w domu i łzy same ciekną mi po policzkach. Wiem że nie ma dramatu bo to 2cs ale jakoś tak przykro :(
@leeleeth tak mocno wszystkie ci kibicujemy,tak bardzo wszystkie chciałybyśmy aby zagościła już u Ciebie ta dziewczynka...Jeszcze jest szansa ze z tego będzie upragnioną ciążą,wierzę w to.
@Marzycielka86 cieszę się że jakoś pogodziłaś się ze stratą. Wiadomo że nadal boli,ale tak jak piszesz masz dzieci,męża i wsparcie u Aniołka który nie pozwoli aby mamusia była długo smutna. Szepnie słówko Temu na górze o błogosławieństwo dla Ciebie.
Wszystkie cieżaróweczki:) Rośnijcie zdrowo i pięknie.
A my staraczki...do boju o upragniony cel ;)

reklama
Dziewczynki u mnie nadal biel, plus spadek temp nadal wierze ze może implantacja i zrobię ten test jutro, pojutrze ale już nie nastawiam sie na pozytyw.

@Marzycielko86 nie zostaniesz sama [emoji8]
Sporo dziewczyn ma teraz przerwę w starankach, ja tez zaraz będę miała wiec akurat wrócić do naszego #dreamteam [emoji7][emoji8]

LELEETH a robiłaś owulacjyjny one gdy jest beta do 10 to nawet lepiej wychwytuja od ciążowych

Do góry