reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja jestem obecna :-) dziś chyba 9 dzień cyklu trochę się pogubiłam. Hehehe w tym miesiącu chyba króliczki będą ;-)

Leeleth czekam rano na info :-)))))

U mnie testy ciemnieja, umówiłam sie we wtorek do lekarza, to bedzie za szybko, ale moglam albo teraz albo 28, a tak dlugo nie wytrzymam ;) Zobaczymy, pewnie mnie gdzies wcisnie po tygodniu na zobaczenie serduszka. Jade zaraz do przychodni na pobranie krwi, żeby pojechać już z wynikami, bo ostatnio miałam tsh podwyższone. Betę, przy okazji tez zrobię.
@leeleeth @Justyna_maj2017 trzymam kciuki za kreseczki i betę.

Grabcia dziękuję że pytasz :) fizycznie czuję się dobrze ale psychicznie jeszcze nie mogę dojść do siebie :( dziś mija tydzień jak urodził się nasz aniołek :'( przy życiu trzymają mnie moje dzieci i mąż i dla nich muszę być silna, mam dla kogo żyć <3
Jednak razem z mężem postanowiliśmy ze będziemy się starać jeszcze raz ale już bez kombinacji i ostatni raz, także wrócę tu nie bawem tylko nie wiem czy już do tego czasu nie zostanę tu sama :-)
Leeleeth ja nadal wierzę i trzymam mocno kciuki :-* ✊✊✊
Mihasiaaa, Justyna za Was także ✊✊✊

Dziewczynki u mnie nadal biel, plus spadek temp nadal wierze ze może implantacja i zrobię ten test jutro, pojutrze ale już nie nastawiam sie na pozytyw.

@Marzycielko86 nie zostaniesz sama [emoji8]
Sporo dziewczyn ma teraz przerwę w starankach, ja tez zaraz będę miała wiec akurat wrócić do naszego #dreamteam [emoji7][emoji8]

A u mnie dziś znów 1dc... I tak mi jakoś źle. Siedzę sama w domu i łzy same ciekną mi po policzkach. Wiem że nie ma dramatu bo to 2cs ale jakoś tak przykro :(
@leeleeth tak mocno wszystkie ci kibicujemy,tak bardzo wszystkie chciałybyśmy aby zagościła już u Ciebie ta dziewczynka...Jeszcze jest szansa ze z tego będzie upragnioną ciążą,wierzę w to.
@Marzycielka86 cieszę się że jakoś pogodziłaś się ze stratą. Wiadomo że nadal boli,ale tak jak piszesz masz dzieci,męża i wsparcie u Aniołka który nie pozwoli aby mamusia była długo smutna. Szepnie słówko Temu na górze o błogosławieństwo dla Ciebie.
Wszystkie cieżaróweczki:) Rośnijcie zdrowo i pięknie.
A my staraczki...do boju o upragniony cel ;)

reklama
Dziewczynki u mnie nadal biel, plus spadek temp nadal wierze ze może implantacja i zrobię ten test jutro, pojutrze ale już nie nastawiam sie na pozytyw.

@Marzycielko86 nie zostaniesz sama [emoji8]
Sporo dziewczyn ma teraz przerwę w starankach, ja tez zaraz będę miała wiec akurat wrócić do naszego #dreamteam [emoji7][emoji8]

LELEETH a robiłaś owulacjyjny one gdy jest beta do 10 to nawet lepiej wychwytuja od ciążowych

Do góry