reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@mihasiaaa jakie super wiadomości!! ogromne gratulacje !!
@Miciur-ka wzrost mialam od razu po owu a dzis temp spadła..wogóle w tym cyklu mi czesto temp spadała od samego poczaku (pewnie efekt choróbksa) owu na bank bylo w dzien kiedy to tak poczulismy sie z mezem jak nastolatkowie (temp., testy, sluz wszystko na to wskazywalo) ale cos jest nie tak bo dzis jakos mnie podbrzusze dziwnie boli czuje cały czas jeden jajnik..pewnie jakas infekcja albo zapalenie...Jak u Ciebie ??

reklama
Grabcia- zalezy jak tam wykres u Ciebie wyglada jesli nie jest pod linia podstawowa to spoko, wzloty i "upadki'' sie zdarzaja przeciez ;) hehe, ale musza byc 3 temp wyzsze po wzroscie zeby potwierdzic owu bo jak gory i doliny sa ciagle to moze byc cykl bez owu, u mnie ok, czekam na małpe, i niedlugo Polska , przygotowania pełna parą ;)

Mihasiaaa gratuluję ci z całego serca i trzymam mocno kciuki za zdrowa dzidzia i oby ciaza była wzorowa ✊

Ja dziewczyn nie odzywam się bo jestem psychicznie wykończona jadę na tab uspakajajacych cały czas leżę w szpitalu i czekam na to okrutna chwilę :(:(:(
Nie umiem sobie z tym poradzić czuje ból, złość i rozgoryczenie wielkie :(

Trzymajcie się ciepło i za wszystkie trzymam kciuki ✊✊✊

@Marzycielka86 3 maj się kochana [emoji25] dużo siły życzę. Mam nadzieje ze juz niedługo będziesz miała za sobą te ciężkie chwile, nie rozumiem jak można być tak bez dusznym żeby trzymać ciebie w takiej sytuacji tyle czasu [emoji24]tak strasznie mi przykro ciągle o was myślę[emoji25]życie jest niesprawiedliwe[emoji25]

reklama
Do góry