reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mihasiaaa jest kreska! Gratulacje:*

U mnie dzis dopiero 2 czerwone krechy na tescie owu. Mam 16dc a 13dc popoludniu byly staranka woec chyba za duzy odstęp i znow nici z tego.
Generalnie clo nie przyspiesza mi owu... no moze o 1 dzien.

reklama
Mihasiaaa jest kreska! Gratulacje:*

U mnie dzis dopiero 2 czerwone krechy na tescie owu. Mam 16dc a 13dc popoludniu byly staranka woec chyba za duzy odstęp i znow nici z tego.
Generalnie clo nie przyspiesza mi owu... no moze o 1 dzien.
Mi też nie przyspieszylo jak bralam od 5-9 a jak od 3do7 to tak[emoji6] nawet o 3 dni.

Kurde myslicie dziewczyny zeby poprawic z hurry up?

Masz trzy dni odstępu to wg babydust dziewczynkowo, ale ma byc tylko jeden stosunek [emoji6]
A jak chcesz zwiększyć ogólne szanse na ciąże to wał jeszcze im więcej plemniorow tym szansa większa.

@Marzycielko86 bardzo przeżywam Twoja stratę, chciałabym znaleźć takie słowa, które przyniosły by ukojenie.
Wykorzystaj ten trudny czas gdy nadal jesteście razem by sie pożegnać z Dzieciątkiem, Tule Cię mocno. Myśle o Was nieustannie, wróć proszę do nas gdy dojdziesz do siebie, albo gdybys potrzebowała rozmowy pisz!

reklama
@Marzycielka86
Tak strasznie i tak bardzo boli mnie serce na samą myśl o Tobie i o Twoim cierpieniu :( :( :( tj tak bardzo nie sprawiedliwe i trudne ... Nie wiem co powiedzieć :(

Myślę o Tobie i trzymaj się dzielnie, choć wiem jak to trudne :(

Do góry