reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja mam taka rozpiskę
IMG_5784.JPG

Załączniki

• IMG_5784.JPG
    IMG_5784.JPG
    144,1 KB · Wyświetleń: 411
reklama
Mihasiaaa to nie cień cienia! To kreska jest! Aaaaaaaaaaaaaa :D:D:D

Miciurka, Leeleeth dzięki za informacje o badaniach :)
W synkiem taka mega jasna kreseczka wyszła mi dopiero w dniu spodziewanej miesiaczki dlatego, się zdziwiłam. Modlę się tylko o zdrową dzidzie i żeby utrzymać ciążę. Nie mam w ogole żadnych objawów...

Mihasiaa-tez widze ! Gratulacje ! A przypomnij jak tp bylo ze staraniami w ty..cyklu :) , a temp mierzysz ?

Leeleeth-ja sie ginka pytalam bo chce spr. Hormony i mi rozpiske dal co w jakim dniu cyklu, oczywiscie jesli ktos ma owulacje w 20 sniu cyklu to najlepiwj poczekac kilka dni i wtedy progesteron robic , generalnie ja wnioskuje co robic przed a co po , bo tez mam owu dosyc pozno :)

U mnie było wszystko pokrecone, owu miała być we wtorek a przesunęła się na niedzielę, staranka sobota rano i niedziela o 24, także zobaczymy co z tego bedzie. Ph trzymałam nisko ok 4.5, troszke represha na palec dalam 3 razy. Ja do ovu dieta le, z supl. ja saw palmetto i sok z 100% żurawiny 50 ml dziennie. Maz ole i lukrecje, piwko ja i maz przed starankami. Zobaczymy co z tego wyjdzie

reklama
Do góry