Grabcia ja takie zajscie to w graniczach cudu uwazam.No ale moze dlatego ze ja by zajsc to kilka miesiecy trzeba bylo sie postarac i to z plenymi wytryskami, nogi w gote Bog wie co...no ale moze sie tak zdarza nie wiem.
reklama
baby_girl
Fanka BB :)
Nigdy nie plamiłam przed okresem. Jak zaczęliśmy się starać o 3 dziecko nagle zaczęły się plamienia w każdym staraniowym cyklu na 5-7 dni przed okresem. Potem na 3 cykle zrezygnowaliśmy ze starań - no i plamień przedokresowych nie było. Chcieliśmy nieśmiało wrócić do starań w lipcu - poukładałam sobie w głowie, sama dałam sobie kopa za chore wybujałe marzenia o córce. Ale po wiadomości Marzycielki w poniedziałek stwierdziliśmy, że zaczniemy się starać od następnego cyklu, w czerwcu. Jestem jakieś 6 dni przed okresem. I co? I od wczoraj plamię...
I niech mi ktoś powie, że starania nie siedzą w głowie...
I niech mi ktoś powie, że starania nie siedzą w głowie...
baby_girl
Fanka BB :)
Grabcia myślę, że szanse są. Ja w 3 ciąże zaszłam od razu. Teraz jak staramy się o 3 dziecko nagle zajść nie mogę. Więc myślę, że szanse są, ale to zależy od płodności kobiety i mężczyzny w danym cyklu. Bo zawsze może być tak, że teraz zajdziesz, bo nic nie zaburzyło Waszej płodności, a w innym cyklu byś nie zaszła i odwrotnie
Grabcia-jesli maz nie oddal moczu po pierwszym stosunku jest szansa ze to co zostalo w cewce wyszlo i moglo pojsc dalej w tym i zaplodnic, gadalam nawet z laska z usa co tak wpadke zaliczyla, i tez w sumie mnie uswiadomila ze tak to im sie stalo, gdzie czlowiek by nie pomyslal, maz po prostu nie zronil siku pomiedzy stosunkami i plemniki czekaly w cewce,
A masz wzrost juz dzis w wykresie ?
Maziajka-geberalnie latwiej zajsc w ciaze jak nie chcemy w ogole sie o tym nie mysli a plemniki wkradaja sie same [emoji23] pozniej wielki szok
Baby girl napewno siedza w glowie, ale ja bym z ginem skonsultowała twoje plamienia, moze warto spr.
Zaraz ci napisze jaka rozpiske mi dal moj gin co badac w ktorym dniu cyklu niech znajde
A masz wzrost juz dzis w wykresie ?
Maziajka-geberalnie latwiej zajsc w ciaze jak nie chcemy w ogole sie o tym nie mysli a plemniki wkradaja sie same [emoji23] pozniej wielki szok
Baby girl napewno siedza w glowie, ale ja bym z ginem skonsultowała twoje plamienia, moze warto spr.
Zaraz ci napisze jaka rozpiske mi dal moj gin co badac w ktorym dniu cyklu niech znajde
reklama
Podziel się: