reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja mam taka rozpiskę
IMG_5784.JPG

Załączniki

• IMG_5784.JPG
    IMG_5784.JPG
    144,1 KB · Wyświetleń: 404
reklama
Mihasiaaa to nie cień cienia! To kreska jest! Aaaaaaaaaaaaaa :D:D:D

Miciurka, Leeleeth dzięki za informacje o badaniach :)
W synkiem taka mega jasna kreseczka wyszła mi dopiero w dniu spodziewanej miesiaczki dlatego, się zdziwiłam. Modlę się tylko o zdrową dzidzie i żeby utrzymać ciążę. Nie mam w ogole żadnych objawów...

Mihasiaa-tez widze ! Gratulacje ! A przypomnij jak tp bylo ze staraniami w ty..cyklu :) , a temp mierzysz ?

Leeleeth-ja sie ginka pytalam bo chce spr. Hormony i mi rozpiske dal co w jakim dniu cyklu, oczywiscie jesli ktos ma owulacje w 20 sniu cyklu to najlepiwj poczekac kilka dni i wtedy progesteron robic , generalnie ja wnioskuje co robic przed a co po , bo tez mam owu dosyc pozno :)

U mnie było wszystko pokrecone, owu miała być we wtorek a przesunęła się na niedzielę, staranka sobota rano i niedziela o 24, także zobaczymy co z tego bedzie. Ph trzymałam nisko ok 4.5, troszke represha na palec dalam 3 razy. Ja do ovu dieta le, z supl. ja saw palmetto i sok z 100% żurawiny 50 ml dziennie. Maz ole i lukrecje, piwko ja i maz przed starankami. Zobaczymy co z tego wyjdzie

reklama
Do góry