reklama
mihasiaaa
Fanka BB :)
mihasiaaa
W synkiem taka mega jasna kreseczka wyszła mi dopiero w dniu spodziewanej miesiaczki dlatego, się zdziwiłam. Modlę się tylko o zdrową dzidzie i żeby utrzymać ciążę. Nie mam w ogole żadnych objawów...Mihasiaaa to nie cień cienia! To kreska jest! Aaaaaaaaaaaaaa
Miciurka, Leeleeth dzięki za informacje o badaniach
Mihasiaa-tez widze ! Gratulacje ! A przypomnij jak tp bylo ze staraniami w ty..cyklu , a temp mierzysz ?
Leeleeth-ja sie ginka pytalam bo chce spr. Hormony i mi rozpiske dal co w jakim dniu cyklu, oczywiscie jesli ktos ma owulacje w 20 sniu cyklu to najlepiwj poczekac kilka dni i wtedy progesteron robic , generalnie ja wnioskuje co robic przed a co po , bo tez mam owu dosyc pozno
Leeleeth-ja sie ginka pytalam bo chce spr. Hormony i mi rozpiske dal co w jakim dniu cyklu, oczywiscie jesli ktos ma owulacje w 20 sniu cyklu to najlepiwj poczekac kilka dni i wtedy progesteron robic , generalnie ja wnioskuje co robic przed a co po , bo tez mam owu dosyc pozno
mihasiaaa
U mnie było wszystko pokrecone, owu miała być we wtorek a przesunęła się na niedzielę, staranka sobota rano i niedziela o 24, także zobaczymy co z tego bedzie. Ph trzymałam nisko ok 4.5, troszke represha na palec dalam 3 razy. Ja do ovu dieta le, z supl. ja saw palmetto i sok z 100% żurawiny 50 ml dziennie. Maz ole i lukrecje, piwko ja i maz przed starankami. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Kruszynka123
Hehe też widzę[emoji7]Dziewczyny dzisiaj u mnie 11 dpo, owulacyjne wczoraj wyszły mega pozytywne. Od niechcenia zrobiłam dzisiaj ciążowy, wg mnie jest cien cienia, nawet mąż widzi Az boję się cieszyć....Zobacz załącznik 862025
belle81
Ale fajnieDziewczyny dzisiaj u mnie 11 dpo, owulacyjne wczoraj wyszły mega pozytywne. Od niechcenia zrobiłam dzisiaj ciążowy, wg mnie jest cien cienia, nawet mąż widzi Az boję się cieszyć....Zobacz załącznik 862025
W końcu dobre wiadomości.
Pocichutku gratuluję i czekam na ciemniejsze kreseczki
reklama
Podziel się: