reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nigdy nie wiadomo czy nasienie nie zostało jeszcze po wytarciu szanse są ale myślę że raczej nie duże [emoji6]
uu szkoda :( fajnie by tak było zajść bo w sumie na luzie bez kontroli bez stresu.. no coz nawyzej bedziemy dalej ale z glowa walczyc,,sorki za głupie pytanie ale Nadzieja matka głupich :D

reklama
Podobno póki facet nie zrobi siku to resztki nasienia są i słyszałam o takim przypadku zajścia w ciążę ;-)

Podobno póki facet nie zrobi siku to resztki nasienia są i słyszałam o takim przypadku zajścia w ciążę ;-)
Ale fajnie super by było.. Ale pewnie nic z tego bo temp nisko :( wogole wczoraj ciut wzrosła a dziś spadła do 35.59 I teraz dziwne bo teoretycznie wszystko na owu wskazywało a teraz wygląda to tak jakby owu nie było

Ostatnia edycja:
Grabciu moja siostra zaszła w ciążę z sexsu w samą owulke. Oczywiście bez finału w środku,stosunek przerywany.Nawet nie podejrzewała ze mogło się coś wydarzyć. Dopiero jak okres jej się spóźnił to się zorientowała. Test pokazał dwie krechy. Niesty poroniła...
Ale pytasz czy jest to możliwe to przedstawiłam Ci przykład ze jest ;)

Ale fajnie super by było.. Ale pewnie nic z tego bo temp nisko :( wogole wczoraj ciut wzrosła a dziś spadła do 35.59 I teraz dziwne bo teoretycznie wszystko na owu wskazywało a teraz wygląda to tak jakby owu nie było
Dlatego tak jak pisałam szansę są ale nie duże, niestety zajsc przed owu lub z takimi kombinacjami będzie troszkę ciężej co nie znaczy że się nie może udac wszystko zależy od tego mocy plemników [emoji6]
Natomiast czy była owu można stwierdzić jeśli jest 6 niższych i 3 wyższe temp po skoku,wtedy dopiero mozemy mówić o tym ze owu była,i też to nie musi być odrazu że po zapłodnieniu temp wyskoczy na duzo wyższy poziom może być wyższa np dwie kreski a w dniu implantacji zarodka spasc sporo niżej (ale nie poniżej temp podstawowa) a następnie znów wzrośnie i będzie się utrzymywać na wyższym poziomie aż do @ i jeśli jest ciaza długo po terminie aczkolwiek u mnie to nie były mega wysokie temp i nawet miałam spadki z 36,9 na 36,66 co mnie doprowadzalo do mega stresu że zaraz zacznę krwawic. Każdy organizm jest inny[emoji6]ja mierzyłam temp ponad rok i dopiero po pół roku wiedziałam co i jak[emoji6]

reklama
Do góry