mihasiaaa
Fanka BB :)
@Grabcia123 to życzę zdrówka i powodzenia w kolejnym cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jest tak samo, chociaż pokazywał mi siusiaka i mam foto usg chociaż ja tam się nie znam i nawet na stronie strictly nub theory pow że z tego foto nie można stwierdzić płci to gin pow że fifak jest w 15+4 Tc a ja nadal się łapie jak głupia że mówię to brzucha per... Ona [emoji34].Miciurka mi gin.powiedziała pod koniec 16 tyg.począteczek 17-ego, że tak na 70% chłopczyk. Bylam trochę zaskoczona, ale przyjęłam do wiadomości. Tylko świadomość nie przyjęła, bo cały czas mi się wydaje, że to jednak dziewczynka....ale wiem, że to głupie. ..no i wiem jak łatwo pomylić realia z ukrytymi pragnieniami. Także bardziej muszę się wzmocnić psychicznie na przyjazd moich koleżanek, które mają tutu z brokatem. Wtedy będzie mnie boleć najbardziej. Ps.od tamtej wizyty gin.już nie pytam gin.o płeć