reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Justyna -jak na chlopca chcesz to czekaj do pozytywu i działaj iles tam h po , i to kilka razy ;), na chlopca dobre wyniki ma bdm- starania 2 x - 24 i 48 h po pozytywnym owulacyjnym ,

Grabcia- ojeju biedna! Zdrowka :*

Mihasiaa-to ciezko stwierdzic co i jak i kiedy jak nie mierzysz temp, ja tam.calkiem na sluz nie patrze bo do konca mu nie wierze zwlaszcza jak sie bierze zurawine itp. Kciuki!

Marzycielka-trzymam az sine [emoji14] ! :D czekam na foto usg bułeczki ;)

Szcypiorkowa-tak ja Maziajka mysle ze mega odwazny gin bo w 12 tyg. Nawet na wszystkich nubowych forach itp. Pisza ze jest jeszcze czas zeby sie podniósł takze hm, oby sie mylil [emoji14]

Dziewczyny test teraz jaśniejszy. Nic nie rozumiem. Pik już był czy będzie? Już sama nie wiem kiedy mam dzialac

IMG_20180522_153624.jpg

Załączniki

• IMG_20180522_153624.jpg
    IMG_20180522_153624.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 435
Szczypiorkowa ja też myślę, że się tam co nieco może podnieść

Grabcia kuruj się szybko i następny cykl będzie Twój ;)

Miciurka to kiedy na moim miejscu byś działała?

Miciurka mi gin.powiedziała pod koniec 16 tyg.począteczek 17-ego, że tak na 70% chłopczyk. Bylam trochę zaskoczona, ale przyjęłam do wiadomości. Tylko świadomość nie przyjęła, bo cały czas mi się wydaje, że to jednak dziewczynka....ale wiem, że to głupie. ..no i wiem jak łatwo pomylić realia z ukrytymi pragnieniami. Także bardziej muszę się wzmocnić psychicznie na przyjazd moich koleżanek, które mają tutu z brokatem. Wtedy będzie mnie boleć najbardziej. Ps.od tamtej wizyty gin.już nie pytam gin.o płeć :)
U mnie jest tak samo, chociaż pokazywał mi siusiaka i mam foto usg chociaż ja tam się nie znam i nawet na stronie strictly nub theory pow że z tego foto nie można stwierdzić płci to gin pow że fifak jest w 15+4 Tc a ja nadal się łapie jak głupia że mówię to brzucha per... Ona [emoji34].

@Marzycielka86 wizytę mam w ten czwartek tj 24.05 o 15stwj ale pewnie wejdę później jak znam życie :)

@Justyna_maj2017 i tj właśnie to staranie się o chłopca :) co z tego że masz sto testów jak bywa wł tak że każdy okazuje co innego albo tak jak u Ciebie niby ciemny za chwilę jasny i tak w kółko. Mało tego weź traf w owu jak jak raz miałam w kilka h po w owocny cykl owu miałam ponad 48h po pozytywnym teście - i bądź tu mądry. Dla mnie chlopca ustrzelić to wygrana w lotto ... Ale Tobie życzę tego z całego serca !:)

Co do mojego nuba- dziewczyny wiadomo że gdzieś tam po ciuchy jeszcze liczę na to że nub się podniesie hahaha - pewnie jak każda z nas ;) ale jestem też realistka i wiem jak matko realne jest usłyszeć że będzie jednak chłopiec ... :) Zobaczymy w czwartek to będzie już 18 tydzień więc mam nadzieję że już wszytsko będzie porządnie widoczne ;)

Marzycielka, dziękuję za odpowiedź :)

To teraz trzy ważne wizyty w najbliższym czasie - w środę Leeleeth u psychologa (czekam na informacje co Ci powie, sama kiedyś myślałam żeby się udać), potem w czwartek Szczypiorkowa idzie oglądać podniesionego nuba, a w poniedziałek Marzycielka bułeczkę :D

Ale głupio to zabrzmiało, przepraszam - oczywście wszystkie wizyty wszystkich Dziewczyn są ważne :oops:;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry