reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
@gorligorligor - to tak jak ja podczas wizyt chłopczyków ehhh
@Justyna_maj2017 - trzymam kciuki moooocno!!! Wbrew powszechnej opinii chłopczyka 'zrobic' jest naprawdę trudno ja sama też starałam się o chłopca a tu masz - 3fia dziewczynka
Co do wzwodu itd - ma to duże znaczenie, poniewaz w momencie kiedy plemniki są słabsze i nie mają odpowiedniej siły wybicia wcale nie jest tak łatwo zajść w ciążę to raz. Dwa jeśli wspolzylisny wcześniej to tenpleminiki są naprawdę słabe i jeśli nawet w niepełnym wzwodzie sa w środku to s za słabe żeby przejść przez całą drogę do komórki itd itd itd
Ale ja już nie patrzę w ten sposób , u nas było - minęło tylko przypomniałam sobie co mówił mi wtedy ten lekarz
@Justyna_maj2017 - trzymam kciuki moooocno!!! Wbrew powszechnej opinii chłopczyka 'zrobic' jest naprawdę trudno ja sama też starałam się o chłopca a tu masz - 3fia dziewczynka
Co do wzwodu itd - ma to duże znaczenie, poniewaz w momencie kiedy plemniki są słabsze i nie mają odpowiedniej siły wybicia wcale nie jest tak łatwo zajść w ciążę to raz. Dwa jeśli wspolzylisny wcześniej to tenpleminiki są naprawdę słabe i jeśli nawet w niepełnym wzwodzie sa w środku to s za słabe żeby przejść przez całą drogę do komórki itd itd itd
Ale ja już nie patrzę w ten sposób , u nas było - minęło tylko przypomniałam sobie co mówił mi wtedy ten lekarz
szczypiorkowa12345
@Marzycielka86
Przesyłam zdjęcia usg tylko nie bardzo widoczne . Zarażam pink z brokatem
Przesyłam zdjęcia usg tylko nie bardzo widoczne . Zarażam pink z brokatem
Załączniki
szczypiorkowa12345
@gorligorligor mi lekarz w niepełnym 12stym tygodniu powiedział, że nub leży i na 100% dziewczynka. Zatem albo wróżki , albo tacy specjaliści alby ja nie wiem ...
Marzycielka86
Leeleeth trzymaj mocno i nie puszczaj [emoji3] [emoji10]
Szczypiorkowa dzięki [emoji10]
Już za nie długo twoja wizyta, może będzie niespodzianka i będzie Boy czego Ci życzę i trzymam mocno kciuki za Igorka [emoji5]
A ja znowu już chyba od tego ciągłego myślenia miałam sen, ahhh [emoji7] byłam na usg i już miałam się pytać o płeć a tu na ekranie monitora widze ten piękny widok bułeczki [emoji307][emoji7]
Miłego dnia kochane
Szczypiorkowa dzięki [emoji10]
Już za nie długo twoja wizyta, może będzie niespodzianka i będzie Boy czego Ci życzę i trzymam mocno kciuki za Igorka [emoji5]
A ja znowu już chyba od tego ciągłego myślenia miałam sen, ahhh [emoji7] byłam na usg i już miałam się pytać o płeć a tu na ekranie monitora widze ten piękny widok bułeczki [emoji307][emoji7]
Miłego dnia kochane
gorligorligor
Szczypiorek dlatego fajnie, że mamy tu siebie na forum, bo chyba nikt lepiej nas nie rozumie jak my tu siebie nawzajem. Poprostu czuję, że Wy wiecie i rozumiecie, o czym się mówi i co się odczuwa tak naprawdę w 100%. To wszystko jest i trudne i skomplikowane i uwierzcie mi, że nawet najlepsze przyjaciółki nie są wstanie tego zrozumieć, bo mają inne sytuacje. Nawet ich takie komentarze z serca i w dobrej wierze, są jednak jakieś nie do końca dla mnie przekonywujace. To tak, jakbyście miały 1 nogę i ktoś , kto ma dwie będzie Was przekonywal, że przecież to bez różnicy , czy masz 1, czy 2 nogi a poza tym można sobie dokupić kulę, zrobić protezę i będzie spoko; ) Któraś z Was (majorcia?) opisała właśnie dokładnie to uczucie spełnienia, gdy w końcu są te wszystkie dzieci w domu. Spełnienie-dopełnienie ! W innym wypadku też będzie ok, też będzie z ogromem miłości itd.będzie tylko do końca kogoś brakować i tyle i aż tyle buziaki dla Was wszystkich! !!
gorligorligor
@Marzycielka sny bywają prorocze kiedyś się mówiło, że jak się śni coś, to będzie odwrotnie, ale jakto ze snami. Mi się śniło, że moja przyjaciółka w ciąży będzie mieć córkę i że aż 6-iu lekarzy jej potwierdzilo i się w realu okazalo na usg, że podobno dziewczynka. Mi tuż przed wizytą na której gin.powiedziała, że u mnie chlopiec, to śnił mi się poród i że 4 syn także widzisz.
Justyna_maj2017
@szczypiorkowa12345 dzięki za kciuki ja tam wierze, ze nosisz w brzuszku Igorka
Dzisiaj dla mnie ciężki dzień, bo pierwszy raz zostawiłam moja mała w żłobku i dla nas obu było to ciężkie przeżycie. Jeszcze czeka nas dzisiaj szczepienie...
Robiłam koło 9 test i byl taki chyba ciemniejszy. Zrobię po południu jeszcze jeden. Śluz nadal ciągnący i myślę, ze jutro czas na starania
Dzisiaj dla mnie ciężki dzień, bo pierwszy raz zostawiłam moja mała w żłobku i dla nas obu było to ciężkie przeżycie. Jeszcze czeka nas dzisiaj szczepienie...
Robiłam koło 9 test i byl taki chyba ciemniejszy. Zrobię po południu jeszcze jeden. Śluz nadal ciągnący i myślę, ze jutro czas na starania
Załączniki
maran-atha
Justyna to jeszcze nie pozytywny... Sprawdzjeszcze kolo 20 stej ja bym dzialala po pozytywnym jesli bylby o 20stej rano dnia następnego, najlepiej po śniadaniu i maz po kawie, ale wiesz... U nas dzialalismy popoludniu w niedziele maz po kawie od tylu z wielkim "O" a owulacja byla dnia następnego rano, bol osulacyjny bardzo mocny obudzil mnie o 4 nad ranem no i z tego 3 dorodna córka wyszła w pazdzierniku 3 lata bedzie miec, fajna madra dziewczynka z niej
Szczypiorkowa nie smuc sie corki tez sa fajne, starsze siostry beda dla niej calym swiatem, zobaczysz nie ma co sie smucic, jest co nam pisane i trzeba sie zdrowymi dziecmi cieszyc...
Dziewczyny bardzo Wam kibicuje i lubie tu zaglądać z sentymentu i czytac o tych emocjach planowaniu itd. wydajne mi die, ze tak niedawno sama bylam tego czescia a juz zaraz bedzie 3 lata jak ma moja najmlodsza... Nie traccie nadziei, ale tez sie nie zadreczajcie by nie popasc w obłęd... Duzo dobra dla Was wszystkich i spelnienia marzen
Szczypiorkowa nie smuc sie corki tez sa fajne, starsze siostry beda dla niej calym swiatem, zobaczysz nie ma co sie smucic, jest co nam pisane i trzeba sie zdrowymi dziecmi cieszyc...
Dziewczyny bardzo Wam kibicuje i lubie tu zaglądać z sentymentu i czytac o tych emocjach planowaniu itd. wydajne mi die, ze tak niedawno sama bylam tego czescia a juz zaraz bedzie 3 lata jak ma moja najmlodsza... Nie traccie nadziei, ale tez sie nie zadreczajcie by nie popasc w obłęd... Duzo dobra dla Was wszystkich i spelnienia marzen
reklama
szczypiorkowa12345
Justyna to jeszcze nie pozytywny... Sprawdzjeszcze kolo 20 stej ja bym dzialala po pozytywnym jesli bylby o 20stej rano dnia następnego, najlepiej po śniadaniu i maz po kawie, ale wiesz... U nas dzialalismy popoludniu w niedziele maz po kawie od tylu z wielkim "O" a owulacja byla dnia następnego rano, bol osulacyjny bardzo mocny obudzil mnie o 4 nad ranem no i z tego 3 dorodna córka wyszła w pazdzierniku 3 lata bedzie miec, fajna madra dziewczynka z niej
Eeee ja się nie smucę z cory!!! Fakt, że był ten memnt kiedy było ciężko plus teraz niestety mieszkam w środowisku które uważa że spotkało nas 'najwoeksze niwszczescie corkowe' ale nigdy przenigdy nigdy nie powiem że się smucę że będzie cora bardziej to że już nie będzie prób i kolejnego dziecka i ta sznas na dopełnienje rodziny chłopcem odchodzi w kąt ale życie bedzieny robic segregację zieciow - sami lekarze, prawnicy i ludzie z branży IT ahahahahahahaha żart oczywiście!!!
Podziel się: