reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Justyna -jak na chlopca chcesz to czekaj do pozytywu i działaj iles tam h po , i to kilka razy ;), na chlopca dobre wyniki ma bdm- starania 2 x - 24 i 48 h po pozytywnym owulacyjnym ,

Grabcia- ojeju biedna! Zdrowka :*

Mihasiaa-to ciezko stwierdzic co i jak i kiedy jak nie mierzysz temp, ja tam.calkiem na sluz nie patrze bo do konca mu nie wierze zwlaszcza jak sie bierze zurawine itp. Kciuki!

Marzycielka-trzymam az sine [emoji14] ! :D czekam na foto usg bułeczki ;)

Szcypiorkowa-tak ja Maziajka mysle ze mega odwazny gin bo w 12 tyg. Nawet na wszystkich nubowych forach itp. Pisza ze jest jeszcze czas zeby sie podniósł takze hm, oby sie mylil [emoji14]

Dziewczyny test teraz jaśniejszy. Nic nie rozumiem. Pik już był czy będzie? Już sama nie wiem kiedy mam dzialac

IMG_20180522_153624.jpg

Załączniki

• IMG_20180522_153624.jpg
    IMG_20180522_153624.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 439
Szczypiorkowa ja też myślę, że się tam co nieco może podnieść

Grabcia kuruj się szybko i następny cykl będzie Twój ;)

Miciurka to kiedy na moim miejscu byś działała?

Miciurka mi gin.powiedziała pod koniec 16 tyg.począteczek 17-ego, że tak na 70% chłopczyk. Bylam trochę zaskoczona, ale przyjęłam do wiadomości. Tylko świadomość nie przyjęła, bo cały czas mi się wydaje, że to jednak dziewczynka....ale wiem, że to głupie. ..no i wiem jak łatwo pomylić realia z ukrytymi pragnieniami. Także bardziej muszę się wzmocnić psychicznie na przyjazd moich koleżanek, które mają tutu z brokatem. Wtedy będzie mnie boleć najbardziej. Ps.od tamtej wizyty gin.już nie pytam gin.o płeć :)
U mnie jest tak samo, chociaż pokazywał mi siusiaka i mam foto usg chociaż ja tam się nie znam i nawet na stronie strictly nub theory pow że z tego foto nie można stwierdzić płci to gin pow że fifak jest w 15+4 Tc a ja nadal się łapie jak głupia że mówię to brzucha per... Ona [emoji34].

@Marzycielka86 wizytę mam w ten czwartek tj 24.05 o 15stwj ale pewnie wejdę później jak znam życie :)

@Justyna_maj2017 i tj właśnie to staranie się o chłopca :) co z tego że masz sto testów jak bywa wł tak że każdy okazuje co innego albo tak jak u Ciebie niby ciemny za chwilę jasny i tak w kółko. Mało tego weź traf w owu jak jak raz miałam w kilka h po w owocny cykl owu miałam ponad 48h po pozytywnym teście - i bądź tu mądry. Dla mnie chlopca ustrzelić to wygrana w lotto ... Ale Tobie życzę tego z całego serca !:)

Co do mojego nuba- dziewczyny wiadomo że gdzieś tam po ciuchy jeszcze liczę na to że nub się podniesie hahaha - pewnie jak każda z nas ;) ale jestem też realistka i wiem jak matko realne jest usłyszeć że będzie jednak chłopiec ... :) Zobaczymy w czwartek to będzie już 18 tydzień więc mam nadzieję że już wszytsko będzie porządnie widoczne ;)

Marzycielka, dziękuję za odpowiedź :)

To teraz trzy ważne wizyty w najbliższym czasie - w środę Leeleeth u psychologa (czekam na informacje co Ci powie, sama kiedyś myślałam żeby się udać), potem w czwartek Szczypiorkowa idzie oglądać podniesionego nuba, a w poniedziałek Marzycielka bułeczkę :D

Ale głupio to zabrzmiało, przepraszam - oczywście wszystkie wizyty wszystkich Dziewczyn są ważne :oops:;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry