reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny :)

Mihasia-licza ze niby ok 24 h po piku jest owu , ale ja raz mialam po 12 h a raz mialam po 48h, a mierzysz temp? Masz juz wzrost ?
Dokladnie jak Luisa mowi jak zobaczysz ze sluz sie zmienia i juz nie jest taki przezroczysty bialko jajka lub wodnisty tylko bardziej lepiacy to wtedy działaj :)

Justyna - rozciagliwy sluz =plodny sluz , owulacja blisko ;)
Test negatyw

A szyjka u gory ? Działaj wtedy kiedy szyjka.jest najwyzej jak ją bardzo ciezko siegnac :) ,

Gorligor-czyli jakby niespodzianka ? Czy jesteś przekonana ze syn -generalnie w 16 tyg tylko na 70% przekonania to malo jak na ten tydzień ,

Marzycielka-kochana dalej kciuki trzymam mocne

reklama
Hej dziewczyny

kitqa- mam taka prosbe do Ciebie, czy wyslala bys mi zdjecie z tego usg prawie ze ostatniego gdzie lekarka twierdzila ze to chlopiec, pamietam ze tu wysylalas takie zdj ale nie juz nie wiem ktory to nr strony byl... z gory dziekuje

Dziewczyny testy ciemnieja w dalszym ciągu. Kiedy myślicie, że będzie pozytyw? Myślicie, że mogę wieczorem działać? :D
IMG_20180522_073944.jpg

Załączniki

• IMG_20180522_073944.jpg
    IMG_20180522_073944.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 421
Szczypiorkowa lekarz ktory w 12 tc mowi na podstaiwe nuba ze to na 100% dziewczynka jest jakis mega odwazny...
Moj w 13 tc powiedzial ze na 80% laska ale do konca 13tc moze sie jeszcze podniesc..takze tego.

@Justyna_maj2017 ja bym wieczorem test zrobiła i jak coś to rano działania... Staraczki jak wam idzie w tym miesiącu? Nie odzywam się bo umieram tak mnie dopadło że się z łóżka nie podnióse także ten cykl musimy odpuścic:(

Temp. nie mierze. Sluz mam lepki juz od niedzieli, także myślę, ze szybko byla ovu. Zadziałaliśmy w sobote rano, bo testy ciemniały, ok 22 byl pik, a w niedzielę ok 15 już sluz byl bialy kremowy. Na spontanie był sex w niedziele o 24. Wszystko nie tak jak miało być, ale szkoda mi było cyklu. Teraz czekam na testowanie.

reklama
Do góry