reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny :)

Mihasia-licza ze niby ok 24 h po piku jest owu , ale ja raz mialam po 12 h a raz mialam po 48h, a mierzysz temp? Masz juz wzrost ?
Dokladnie jak Luisa mowi jak zobaczysz ze sluz sie zmienia i juz nie jest taki przezroczysty bialko jajka lub wodnisty tylko bardziej lepiacy to wtedy działaj :)

Justyna - rozciagliwy sluz =plodny sluz , owulacja blisko ;)
Test negatyw

A szyjka u gory ? Działaj wtedy kiedy szyjka.jest najwyzej jak ją bardzo ciezko siegnac :) ,

Gorligor-czyli jakby niespodzianka ? Czy jesteś przekonana ze syn -generalnie w 16 tyg tylko na 70% przekonania to malo jak na ten tydzień ,

Marzycielka-kochana dalej kciuki trzymam mocne

reklama
Hej dziewczyny

kitqa- mam taka prosbe do Ciebie, czy wyslala bys mi zdjecie z tego usg prawie ze ostatniego gdzie lekarka twierdzila ze to chlopiec, pamietam ze tu wysylalas takie zdj ale nie juz nie wiem ktory to nr strony byl... z gory dziekuje

Dziewczyny testy ciemnieja w dalszym ciągu. Kiedy myślicie, że będzie pozytyw? Myślicie, że mogę wieczorem działać? :D
IMG_20180522_073944.jpg

Załączniki

• IMG_20180522_073944.jpg
    IMG_20180522_073944.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 424
Szczypiorkowa lekarz ktory w 12 tc mowi na podstaiwe nuba ze to na 100% dziewczynka jest jakis mega odwazny...
Moj w 13 tc powiedzial ze na 80% laska ale do konca 13tc moze sie jeszcze podniesc..takze tego.

@Justyna_maj2017 ja bym wieczorem test zrobiła i jak coś to rano działania... Staraczki jak wam idzie w tym miesiącu? Nie odzywam się bo umieram tak mnie dopadło że się z łóżka nie podnióse także ten cykl musimy odpuścic:(

Temp. nie mierze. Sluz mam lepki juz od niedzieli, także myślę, ze szybko byla ovu. Zadziałaliśmy w sobote rano, bo testy ciemniały, ok 22 byl pik, a w niedzielę ok 15 już sluz byl bialy kremowy. Na spontanie był sex w niedziele o 24. Wszystko nie tak jak miało być, ale szkoda mi było cyklu. Teraz czekam na testowanie.

reklama
Do góry