reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ludzie mowili, mowia i mówić beda...
Ja już dawno odpuscilam, nigdy nikogo nie dogodzi :)
Poniżej można ulubiona anegdota nr gadania ludzi :)Zobacz załącznik 849571
Anegdotka idealna. Zgadzam się w 100%.
Dlatego zawsze trzeba mieć swoje zdanie i dążyć do realizacji swoich celów i założeń. Nawet jeśli coś nie wyjdzie to tylko nasza porażka i nasze decyzje i nikomu nic do tego.

reklama
Dziewczyny jeśli chodzi o mnie, to ja będę najszczęśliwsza kobieta na ziemi jeśli okaże się że jednak u nas skrywa się chłopczyk :) wiadomo, że byłaby to ogromna radość i zaskoczenie :)
Ale jak mówię, ja od początku zostawiałam sobie ten margines 3ciego różu :) a teraz patrzę juz zyciowo :)
Hahaha ale w sumie byłyby niesamowite emocje gdyby ten niesczesnyn nub się zbuntował i 'wstal' hahaha :D

Dziewczyny jeśli chodzi o mnie, to ja będę najszczęśliwsza kobieta na ziemi jeśli okaże się że jednak u nas skrywa się chłopczyk :) wiadomo, że byłaby to ogromna radość i zaskoczenie :)
Ale jak mówię, ja od początku zostawiałam sobie ten margines 3ciego różu :) a teraz patrzę juz zyciowo :)
Hahaha ale w sumie byłyby niesamowite emocje gdyby ten niesczesnyn nub się zbuntował i 'wstal' hahaha :D
Rozsadek mówi żeby nastawiać się na córcie a serce czeka na upragnionego synka. U Ciebie jeszcze wszystko może się wydarzyć. Wszystkie wierzymy tu ciągle w Twojego Igora mimo że ostatnio częściej pojawia się Inga.

Dziewczynki cały czas namiętnie czytam.
Wszystkim ciążówką gratuluje zdrowych dzieci :)
U nas też nastąpił zwrot akcji. Na zgodę z mężem zadziałaliśmy wczoraj rano, zaraz po pozytywnym teście ovu, po 10 dniach abstynencji. Zobaczymy co z tego bedzie. Sprawdzam ciagle ph. W granicach 4.5-4.7, raz skoczylo do 5.5 to zakwasilam trochę rephreshem. Zobaczymy co z tego bedzie. Ovu myślę, bedzie dzisiaj wieczorem albo jutro. Mąż twierdzi, ze z moimi kombinacjami to długo w ciążę nie zajde ;)

To trzymam za Was kciuki dziewczyny. Mi pozostaje czekać na @ i kolejny cykl
Przede mną.

Dopadła mnie straszna alergia i
Ciężko funkcjonować

Belle81 i Mihasiaaa gratuluję spontanicznej decyzji, o czekamy na testowanie [emoji1307]
Alex811 wiem co przeżywasz, każda z nas przez to przechodziła : ) także myśl o wizycie jak najmniej i wszystko będzie dobrze

Edytuje bo ciągle zapominam się o coś was spytać : )
Stosowała któraś z was plastry sutricon?

P. S. W Kauflandzie jest limitowana edycja Monte White [emoji39]

reklama
Do góry