reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ludzie mowili, mowia i mówić beda...
Ja już dawno odpuscilam, nigdy nikogo nie dogodzi :)
Poniżej można ulubiona anegdota nr gadania ludzi :)Zobacz załącznik 849571
Anegdotka idealna. Zgadzam się w 100%.
Dlatego zawsze trzeba mieć swoje zdanie i dążyć do realizacji swoich celów i założeń. Nawet jeśli coś nie wyjdzie to tylko nasza porażka i nasze decyzje i nikomu nic do tego.

reklama
Dziewczyny jeśli chodzi o mnie, to ja będę najszczęśliwsza kobieta na ziemi jeśli okaże się że jednak u nas skrywa się chłopczyk :) wiadomo, że byłaby to ogromna radość i zaskoczenie :)
Ale jak mówię, ja od początku zostawiałam sobie ten margines 3ciego różu :) a teraz patrzę juz zyciowo :)
Hahaha ale w sumie byłyby niesamowite emocje gdyby ten niesczesnyn nub się zbuntował i 'wstal' hahaha :D

Dziewczyny jeśli chodzi o mnie, to ja będę najszczęśliwsza kobieta na ziemi jeśli okaże się że jednak u nas skrywa się chłopczyk :) wiadomo, że byłaby to ogromna radość i zaskoczenie :)
Ale jak mówię, ja od początku zostawiałam sobie ten margines 3ciego różu :) a teraz patrzę juz zyciowo :)
Hahaha ale w sumie byłyby niesamowite emocje gdyby ten niesczesnyn nub się zbuntował i 'wstal' hahaha :D
Rozsadek mówi żeby nastawiać się na córcie a serce czeka na upragnionego synka. U Ciebie jeszcze wszystko może się wydarzyć. Wszystkie wierzymy tu ciągle w Twojego Igora mimo że ostatnio częściej pojawia się Inga.

Dziewczynki cały czas namiętnie czytam.
Wszystkim ciążówką gratuluje zdrowych dzieci :)
U nas też nastąpił zwrot akcji. Na zgodę z mężem zadziałaliśmy wczoraj rano, zaraz po pozytywnym teście ovu, po 10 dniach abstynencji. Zobaczymy co z tego bedzie. Sprawdzam ciagle ph. W granicach 4.5-4.7, raz skoczylo do 5.5 to zakwasilam trochę rephreshem. Zobaczymy co z tego bedzie. Ovu myślę, bedzie dzisiaj wieczorem albo jutro. Mąż twierdzi, ze z moimi kombinacjami to długo w ciążę nie zajde ;)

To trzymam za Was kciuki dziewczyny. Mi pozostaje czekać na @ i kolejny cykl
Przede mną.

Dopadła mnie straszna alergia i
Ciężko funkcjonować

Belle81 i Mihasiaaa gratuluję spontanicznej decyzji, o czekamy na testowanie [emoji1307]
Alex811 wiem co przeżywasz, każda z nas przez to przechodziła : ) także myśl o wizycie jak najmniej i wszystko będzie dobrze

Edytuje bo ciągle zapominam się o coś was spytać : )
Stosowała któraś z was plastry sutricon?

P. S. W Kauflandzie jest limitowana edycja Monte White [emoji39]

reklama
Do góry